![]() |
Re: Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu
O masina deosebita din orice punct de vedere !
|
deja e cam tiganie... din editie speciala in editie speciala o tin astia de la bugatti:lol:
|
Quote:
|
cu banii dupa veyron...imi iau un M6..cu o gagica in spate sa imi faca masaj ...alta in drapta in loc de climatronic..alta in porbagaj in loc de senzori de parcare....la pedale...alta...sti voi dc....nu de alta....da sa iti fie drag sa te plimbi prin oras.....aaa...si era sa uit...dupa toate astea tot iti mai raman cateva zeci de miii
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu ma intelegeti gresit imi place veyron'u si acuma il am pe desktop dar numi place chestia asta cu editiile speciale pe culori si materiale diferite.. just my 2 cents:D |
Cred ca e singurul Veyron care imi place.Jantele sunt criminale :dribble: .
|
ce lux:shock:...ce interior:shock:....ce masina:shock:....no coment:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu are grad de comparatie!!Extrem de frumoasa!
|
Quote:
E prima editie speciala a Grand Sportului ;) si chiar daca au scos 'nşpe editii limitate tot nu conteaza ca se incadreaza in in totalul de 300 respectiv 150 de modele fabricate. Iar editiile acestea limitate, in timp vor valora mai mult decat un Veyron normal, ca a lu Button de exemplu care era facut dupa imaginatia unei greble. :lol: |
1 Attachment(s)
Grand Sport Sang Bleu, probabil ultimul Veyron special
Cam asta a fost, doamnelor si domnilor. Se pare ca lista interminabila de editii speciale ale modelului Veyron se va incheia cu gloriosul Grand Sport Sang Bleu. Sau cel putin asa afirma germanii de la Auto Motor und Sport. Cu 250 de exemplare vandute dintr-un total de 300, Bugatti poate trece la proiectul urmator, cunoscut sub numele de Bordeaux. Si apoi, bineinteles, sa pregateasca diferite editii speciale si pentru acesta. Bugatti Veyron a beneficiat pana acum, oficial, de cinci editii speciale (Sang Noir, Pur Sang, Fbg by Hermes, Bleu Centenaire si Centenaire), in timp ce Sang Bleu este primul si probabil singurul Grand Sport special. |
Timpul trece....Veyronul ramane :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning