Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/138622-bugatti-veyron-special-grand-sport-sang-bleu.html)

vlad_strumph 17-08-09 16:22

Re: Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu

O masina deosebita din orice punct de vedere !

Scricy HKS 17-08-09 16:24

deja e cam tiganie... din editie speciala in editie speciala o tin astia de la bugatti:lol:

p-george 17-08-09 16:47

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2564502)
deja e cam tiganie... din editie speciala in editie speciala o tin astia de la bugatti:lol:

Nu vad unde e tigania ?

free1_4ever 17-08-09 18:26

cu banii dupa veyron...imi iau un M6..cu o gagica in spate sa imi faca masaj ...alta in drapta in loc de climatronic..alta in porbagaj in loc de senzori de parcare....la pedale...alta...sti voi dc....nu de alta....da sa iti fie drag sa te plimbi prin oras.....aaa...si era sa uit...dupa toate astea tot iti mai raman cateva zeci de miii

p-george 17-08-09 19:21

Quote:

Originally Posted by free1_4ever (Post 2564809)
cu banii dupa veyron...imi iau un M6..cu o gagica in spate sa imi faca masaj ...alta in drapta in loc de climatronic..alta in porbagaj in loc de senzori de parcare....la pedale...alta...sti voi dc....nu de alta....da sa iti fie drag sa te plimbi prin oras.....aaa...si era sa uit...dupa toate astea tot iti mai raman cateva zeci de miii

Dar vai..cat de original...M6 ...moaaa...supeerrr..si inca o gagica sa cante manele probabil nu ? Faza cu gagicile mi se pare foaarte ieftina it idau un sfat universal...calitatea bate cantitatea... Si decat 5 pitzypoance in bmw m6 mai bine o femeie adevarata in veyron!

vlad_strumph 17-08-09 19:35

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564940)
Dar vai..cat de original...M6 ...moaaa...supeerrr..si inca o gagica sa cante manele probabil nu ? Faza cu gagicile mi se pare foaarte ieftina it idau un sfat universal...calitatea bate cantitatea... Si decat 5 pitzypoance in bmw m6 mai bine o femeie adevarata in veyron!

Cea mai puternica palma psihica:) bravo !

Scricy HKS 17-08-09 21:27

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564561)
Nu vad unde e tigania ?

pai mi se pare tiganie sa tot schimbi niste culori si tapiterii si gata boom editie speciala:shock:...tot aceeasi putere o are dak il pui la semafor cu un bugtti simplu primu aparut nu e nici o diferenta asteas ptr oamenii care chiar nau ce face cu banii si tre sa zica "bugatti'ul meu e mai tare decat al tau ca e editie speciala":-)

nu ma intelegeti gresit imi place veyron'u si acuma il am pe desktop dar numi place chestia asta cu editiile speciale pe culori si materiale diferite.. just my 2 cents:D

MTZu 17-08-09 21:37

Cred ca e singurul Veyron care imi place.Jantele sunt criminale :dribble: .

yo_mario 17-08-09 22:11

ce lux:shock:...ce interior:shock:....ce masina:shock:....no coment:!:

PepsY 17-08-09 23:31

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564940)

Pffai,mam udat io , cand am citit postu asta,iti dai seama d cate tampoane a avut nevoie free1_4ever ...tare george..bravo...

p-george 18-08-09 01:35

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2565199)
pai mi se pare tiganie sa tot schimbi niste culori si tapiterii si gata boom editie speciala:shock:...tot aceeasi putere o are dak il pui la semafor cu un bugtti simplu primu aparut nu e nici o diferenta asteas ptr oamenii care chiar nau ce face cu banii si tre sa zica "bugatti'ul meu e mai tare decat al tau ca e editie speciala":-)

nu ma intelegeti gresit imi place veyron'u si acuma il am pe desktop dar numi place chestia asta cu editiile speciale pe culori si materiale diferite.. just my 2 cents:D

Tocmai asta e ideea, oamenii astia nu simt nevoia sa zica "al meu e mai tare ca al tau" si sa faca liniute intre semafoare. Si uite de exemplu Vincero Mansory iti ofera si plus de cp si cuplu. Si nici asta nu e motivul de baza pt editiile astea. Pt unii nu e de ajuns o masina de serie mica si vor ori o masina de serie si mai mica ori una unicata daca se poate...ia o ca pe un tuning exterior daca vrei sau un custom paintjob.

pwr_bz 18-08-09 07:42

Nu are grad de comparatie!!Extrem de frumoasa!

bogg 18-08-09 11:23

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2565199)

In cazul de fata nu s-au bazat doar pe o schema de culori ci au folosit o mixtura de materiale interesanta.

E prima editie speciala a Grand Sportului ;) si chiar daca au scos 'nşpe editii limitate tot nu conteaza ca se incadreaza in in totalul de 300 respectiv 150 de modele fabricate.

Iar editiile acestea limitate, in timp vor valora mai mult decat un Veyron normal, ca a lu Button de exemplu care era facut dupa imaginatia unei greble. :lol:

boy_wonder 18-08-09 13:24

1 Attachment(s)
Grand Sport Sang Bleu, probabil ultimul Veyron special

Cam asta a fost, doamnelor si domnilor. Se pare ca lista interminabila de editii speciale ale modelului Veyron se va incheia cu gloriosul Grand Sport Sang Bleu. Sau cel putin asa afirma germanii de la Auto Motor und Sport. Cu 250 de exemplare vandute dintr-un total de 300, Bugatti poate trece la proiectul urmator, cunoscut sub numele de Bordeaux. Si apoi, bineinteles, sa pregateasca diferite editii speciale si pentru acesta.

Bugatti Veyron a beneficiat pana acum, oficial, de cinci editii speciale (Sang Noir, Pur Sang, Fbg by Hermes, Bleu Centenaire si Centenaire), in timp ce Sang Bleu este primul si probabil singurul Grand Sport special.

JohnnyX 18-08-09 13:34

Timpul trece....Veyronul ramane :D

All times are GMT +2. The time now is 02:02.

- Copyright 2026 4Tuning