![]() |
Re: Cea mai tunata masina din Romania
iar in ceea ce priveste topicul deschis ,cea mai tunata masina din romania ar fi chiar ctl-ul,parerea mea ,deoarece are modificari din toate punctele de vedere:motor, tren de rulare, styling, ice, interior.
|
Cam aia ar fi ,tinand cont de diferenta de putere dintre stock si puterea pe care o are acum (in jur de 320 cp) iar la design cam aceiasi trb,nu este cea mai frumoasa din RO dar se compenseaza prin raportul putere/design.
|
Btw,era vorba despre CTL
|
Quote:
|
Quote:
|
cica ar fi un golf 1 pe sasiu de golf trei cu motor tot de trei cu super super modificari gen axe, bi turbo, d-astea. Acu' a mintit ala va mint si eu :D. Cica ajungea omu' la peste 750 Hp cu NOS'u. O fi.., no fi.. nu stiu ce sa zic. O sa caut sa vad daca o mai gasesc de aratat arata rea de tot
|
pe 1 aprile, la prisma 2 o sa ne lamurim care e cea mai tunata masina din Romania
|
poate nu o sa vina "fat frumos" :D
|
Quote:
http://www.autostop.home.ro/auto/vw.htm |
io cred ca e a lu ono subaru ala galben!!!!!!!!
|
io zic ca traiesti in padure...
asta intrebare: cea mai tunata? la motor, la aspect, la amandoua, la ce clasa, la ce puteri, la ce dimensiuni... halal comparatie: intre un mar si o vaca |
STI Tentean , CTL , Andrei WRC ...cam una din astea cred oricum a lu Tentean nu prea are adversari la performantze
|
Quote:
|
cred k , chestia asta nu se poate stabilii ... ptr k sunt o gramada de criterii ...
motor paiting .. style etc ... |
Nu cred ca exista un raspuns la aceasta intrebare, dar vom vedem pe 1 aprilie.
Eu chiar as spune ca multe sunt chiar prea tunate. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning