![]() |
re: Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
Cauta service-ul Autowab.
Oamenii lucreaza destul de repede si destul de bine. |
Quote:
ok ms mult. o sa ma duc acolo zilele astea sa ma interesez de preturi. ;) |
Ce an e buburuza ta?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma tot gandesc serios pt o vopsitorie si o tinichigerie pt buburuza. Are destul de multe infundaturi in caroserie (multumita vechei proprietare) si zgarieturi pana la tabla + indoitura in usa dreapta ( in parcare la RAR cand am fost` sa ii iau certificatul de autenticitate). M-am tot interesat pe net de vopsitorii si tinichigerii dar ma cam sperie preturile:O.
Aveti idee cam la cat m-ar ajunge o vopsitorie si tinichigerie totala? Am primit raspunsuri cam pe la 3000 ron..:-S si mi se pare foarte mult.. :( atasez si o poza cu usa |
Re: Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
E corect pretul!
|
Este chiar bine ... :)
|
nikecriss... ai ajuns si la AutoWab?
De la ei ai primit un scor? |
Quote:
Quote:
Cristina, daca vrei sa o faci bine, pretul acela este corect, pentru ca dupa vopsire, necesita cuptor, si daca nu vrei un tinichigiu care iti pune 10kg de chit pe ea, mai dai bani si aici... Este important sa te gandesti cat vei mai tine masina. Daca te gandesti sa o vinzi in viitorul apropiat, este cam nasol sa investesti atat in ea acum. Ai Casco la masina? daca DA, vezi si tu;) |
Quote:
am luat`o sH si asa arata cand am cumparat`o..fara casco` fara nimik`:( deci nu pot sa rezolv asa..nu o mai vand ca nu imi mai iau banii pe ea..O sa ramana jucaria mea ;) ii fac ce`mi vine in cap`:)) prin primavara cand reusesc sa strang banii pt tot ce`i trebuie, atunci` i le fac pe toate..pana atunci o las mai moale:D ms oricum` pt pareri;) |
Daca stie cineva de unde gasesc un delco DAC pt matiz, si ieftin, let me know! dupa ce ii fac asta o duc direct la vanzare! asta e.. mi-a mancat zilele :sad:
|
Quote:
drum intins si succes la ceea ce vrei sa faci cu ea |
Sa nu o fi vandut deja domnisoara...o fi gasit in 4 luni un delcou sa o vanda:-)
|
nu era delcoul de vina, ci doar capacul. am rezolvat problema de mult. inca nu am vandut-o dar poate anul asta o fac.. iar propunerea de pe pm....nu ma risc..decat sa ma chinui, mai bine o dau asa cum e.. ms oricum
|
stie careva de unde pot sa iau` o sonda de benzina? am aflat ca sonda de benzina e legata de pompa de benzina si ca in intregime e 460 ron.. are cineva vreo idee? de ce am nevoie de ea? pt ca nu imi mai indica benzina in bord.. am facut plinul si mi s-a ridicat doar jumatate si mi s-a spus la un service ca s`ar putea sa fie sonda de benzina ...astept raspuns.. :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning