![]() |
Re: Puse la conservat!
oricum...este o nebuie.... eu as vinde din ele la muzeu.. :)pentru ca sunt prea multe..si nule poti inmatricula....+ impozitul :)) la atatea masini... as pastra 2-3 :)
|
NU ESTE GLUMA !!!!!!!
In editia 4/2009 a Oldtimer Markt am citit despre hala . Nu e vorba de un american nu e vorba de pensionarii ci de un om de afacere din Portugal cu numele Antonio Ferreria de Aalmeida pasionat de oldtimer . A colectionat 300 de masini!!! si 6000 de modele!!!!!!fiecare e in cutie originala pus in vitrina : RESPECT ADRESA IN PARADIS www.classicosonline.com |
asa am gasit pe internet, ca era un cuplu de pensionari...
referitor la omul de afaceri, ai zis ca a colectionat 300 de masini si 6000 de modele... cand spui modele te referi la machete auto, banuiesc. |
Voi chiar credeti ca cine da niste bani pe o asemenea masina nu cere acte la ea ???? In ce lume traiti mai copii ???
Daca gasiti oameni dispusi sa cumpere masini fara nici un act de provenienta anuntati-ma si pe mine ca va dau comision ... iau platforma si plec la vanatoare ... Oricum povestea asta este un mit urban si a fost demontata de n ori ... este vorba de o colectie personala a unui fost dealer auto care a pastrat cam ce i s-a parut lui interesant ... fotograful care a fost angajat sa fotografieze colectia a dat pozele mai departe si de aici s-a nascut mitul asta .... |
ar fi cam greu sa inpaceteze 6000 de masini si sa le puna in vitrina daca nar fi vorba de machete:lol:
un prieten de familie a pus pozele pe internet si dupa 2 zile a sters ca na mai rezistat de telefonate si amenintari ASA SA NASCUT UN MIT. Dupa zeci de ani ,anul acesta a fost descisa hala. La un fotograf a fost permis sa intre si sa faca poze de la OLDTIMER MARKT GERMANIA singura conditie a fost sa nu se atinga de masini ca praful sa ramina. |
Daca acel pasionat a gasit de cuvinta ca cel mai intelept lucru pe care il poate face cu o colectie de oldtimere este sa o inchida intr-o hala atunci imi pare rau dar individul nu este un pasionat ci doar un colectionar de duzina cu foarte multi bani si nimic mai mult.
Masinile sunt facute pentru a fi conduse si a aduce incantare posesorilor cat si privitorilor. |
Quote:
Sunt modele atat de rare si atat de scumpe...incat si daca iesi cu ea 10 metri risti sa ti se intample diverse. Oricum, depinde acum si de mentalitatea omului...Dar daca eu as fi avut masinile lui, banii lui s.a.m.d. le-as fi facut o incapere mai frumoasa si sa straluceasca si ele, ca merita. |
In acest caz ma bucur ca nu ai banii necesari pentru a iti duce la bun sfarsit initiativa.
|
vai de viata mea:(:(:shock:.....ce sansa au avut unii.....ce noroc frate.....multi am fi vrut sa fim in locur celor doi oameni:shock:.....odata am avut un asemenea vis...numai ca in loc de clasice,erau ferrari-uri si in loc de hambar,era un garaj subteran:shock:asta numesc eu"a se impiedica norocu' de tine"
|
raiul pe pamant...
sunt in portugalia oameni buni , nu in romania... se fac acte pe masini, daca maisina nu e frurata si inregistrata la fisc se scot alte acte, nu asta e probema. problema este ca nu am fost eu cel care a cumparat garajul...:no: |
Quote:
|
Sunt asa de socat de ce era in hambar ..................gata ma apuc sa cumpar ferme scoase la licitatie :D
|
Mama ce masini acolo mercedes,mini,alfa romeo ,detoate ce noroc eu daca as fi gasit asa ceva cred ca as fi facut infart
|
Quote:
|
da:-P:-P:-P:-P:-P:-P mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning