![]() |
Re: Vrei sa muncesti in Germania?
mai e valabil jobul? astept un raspuns
|
In domeniul auto este ceva?
|
Imi cer, din nou, scuze celor care nu le-am raspuns.
Am asteptat cu totii aici sa treaca 1 Octombrie, sfarsitul anului fiscal. Asteptam contracte noi si o sa va tin la curent pe parcurs. Toate celelalte joburi au fost ocupate. Eu: s-ar putea sa prindem si in domeniul auto. Revin cu detalii. |
a trecut d 1 octombrie? ceva domeniul auto??
|
si eu as fii interesat de unde job in domeniul auto
|
Si eu domeniu auto, meserie electromecanic, vasta experienta acumulata in timp, permis conducere A,B,C+E Tv. Tb.
|
si eu sunt interesat...am diploma Tehnician Mecatronist si permis(cat A,B,C+e)...astept un raspuns
|
Sal, se mai aude ceva? e noiembrie, vagoane, una alta pt inceput, nu stiu o buchie germana, sau auto. astept cu interes un rasp.
|
hai boss sa dam si noi cu grebla prin germania?:)) ceva domeniu auto ai? sofer??:D
|
Momentan stagnam, se pare ca unii au avut impresia ca vor fi trimisi ca directori de companii in Germania. Revin cu vesti cand e cazul.
|
nu vreau director...vreau sa fie un job corect platit... si sa ma pricep la c sunt pus...astept o oferta...21 d ani, permis, engleza fluent
|
este ceva valabil?
|
si eu sunt interesat in special in Munchen-Stuttgart-Karlsruhe
|
pentru cineva cu varsta de 40 de ani; barbat
decat liceul; calificare in instalatii sanitare; permis auto B nu stie limbi straine... spre exemplu cum era aia cu vagoanele... |
Buna.Sunt interesat de un job in germania.Am 23 de ani , germana pot spune ca stiu foarte bine , am fost si la scoala generala si la liceu la profil german deci ma descurc scris vorbit si citit , astept un pm de la tine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning