![]() |
Re: Bmw M3 GTR
1 Attachment(s)
da baieti . . un vis frumos M3 GTR .. . stati kalmi ca va arata tata masina de 500.000 de euro!!! tot de la M-power!!! 550 cp!:) imi pare rau ca n`am mai multe poze de la ea . . am gasit`o in germania in urma cu 2 ani !!!
datele le mai tin minte si akuma!!! :) orikum e cea mai frumoassa masina din lume!!! |
Frumos, imi plac bmw-urile, dar dak ai primi u 500k $ ti-ai lua m3, hai sa fim sinceri, mai bine mi-as lua m6 si da-i tuning, la gtr, cauciucurie se fac pe comanda, la fel si alte componente cand trebuie schimbate, masina aia nu poate rula vara pe ploaie au iarna , ca derapeaza, la performante, intradegvar e extraordinara, dar la aspect nu dau multe stelute, puteau si ei sa mai faca ceva pt 500k $
|
si eu zik . .. dar are ea ceva de`si merita banii!!!!
orikum atat costa atunci!! cand M6 era proiect!!! akuma o fimult mai ieftina!! |
Fi atent Dj_Sotty, iti dau 2 optiuni:
MC12 bmw m3 gtr care o vrei, dar sa n-o mai schimbi |
Audi A6 kombi! :D
|
Apropo stiati ca m6 si-a luat-o rauuu de la rs4 pe circuit?
|
se mai intampla si la case mai mari!!!
|
E vorba de exclusivtate. Pe riviera au toti mocofanii Ferrari si Bentley (daca si Gigi si-a luat Maybach)
|
Gigi e bou rau, ca-si putea lua o masina super de banii aia , astron martin dbr
|
Quote:
PS: invata sa scrii! |
i`ar sta cumva si la Gigi in murcielago!! ce sa zik . . .
orikum mertzanu` ala ii sta cel mai bine!!! :) Nu ca nu i`ar sta bine si un Alpina Serie 7 :D |
Mah, bagd dagb, dar aia e limuzina, tre sa stea in spate nu sa conduca el si sa-si lase badigarziii in spate
|
E super tare M-ul....
The car of my dreams.. |
No comment!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning