![]() |
Re: Francezii modifica noul Q7 V12 TDI
Mijto la bani astia 50Nm si 10 cp in plus.. merita la acel V12
Ceva linkuri: https://www.youtube.com/watch?v=o47pb2Mt56E - engleza cei care o inteleg sa urmareasca ce zice tipul ala despre impresionantul motor v12. O faza ce mia ramas in minte: e propulsat de la 0-60mile in 4,9s si cica e mai rapid ca un Aston Martin Vantage roadster in demaraj 0-60.. Impresionant astept si o incercare (daca stie cineva sa nu ezite sa posteze aici) sa vad daca e plauzibil mitul |
de ce nu comenteti masina si visati la floricele, cai vezi pe pereti, bi-turbo, mercedes!?
|
50 NM in minus fata de "nemti" , nu in plus. Deci votul meu tot la Deutschland se duce :-) .
Quote:
|
Quote:
|
Eu unu mam plimbat si cu modelu stock,si manca din asfalt la ce putere avea,dar la 570 d cp .....e singurul model d suv dintre toate marcile care`mi place...
|
hipopotam pe tocuri
|
Quote:
|
o combinatie de elefanto-ghepard :D
o putere colosala ... peste 1000Nm ... |
impresionant...1150 nm:|
|
probabil ai niste senzatii la 1000 NM....si nu ar trebui sa o modifice nimeni pentru ca s-ar putea sa crape vreo ceva prin ea...de asta si cand s-a lansat s-a zis ca e limitata la 1000NM tocmai ca sa fie si fiabila..nu sa mergi cu ea 5000km si sa ti se crape vreo ceva prin ea:))
|
Quote:
|
Quote:
@Raresh 156 : Majoritatea tunerilor adevarati iti ofera si o garantie , deci nu cred ca e necesar sa ne facem probleme in privinta eventualelor stricaciuni. |
naspa, bun in linie dreapta, pe circuit nu face 2 parale!
|
Adevarul e ca performantele sunt fantastice, dar exteriorul lasa mult de dorit. Se poate mult mai bine. Exemplu de tuning reusit la q7 gasiti in Botosani (BOS). Arata mult mai bine decat asta. Pare a avea doar tuning de bazar pe ea. Acum trecand la performante, putem spune ca incet incet ajungem la alt nivel al tehnologiei in lumea auto. Nu cu multi ani in urma ne minunam la 200-300 de cai si acum deja se ajunge la 1300 cp. Ma gandesc pe viitor ca se va ajunge sa iti iei zborul cu masina de pe sosea cand atingi acceleratia. Este impresionant. Cuplul te lasa cu gura cascata si daca ramai asa si in timpul acceleratiei, nu cred ca mai poti sa o inchizi dupa aia:D Felicitari celor ce stiu sa modifice o masina in felul asta.
|
e bun motorul pt un MAN,SCANIA!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning