Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Cine A Mai Vazut Asa Ceva ????? Wow !!!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/13808-vazut-wow.html)

sil4tuning 06-03-06 05:44

Re: Cine A Mai Vazut Asa Ceva ????? Wow !!!!!!!!!!!!

pozele inca se vad ....sunt vizibile pt toata lumea

tha_nox 12-03-06 16:38

http://www.thehotcars.com/photos/limousines/ - dar de asta ce ziceti?e exact ca aia de a tot aparut pe la noi pe la shtiri...

Bogdan_mb 12-03-06 17:47

Quote:

Originally Posted by einstein1984
Panarame! De ce se chinuie sa lungeasca un Hummer si merg cocosati prin ea cand poti echipa un autobuz la fel de bine, ai avea mult mai mult loc si ar avea cam acelasi ampatament (chiar mai mic daca ma uit bine). Autobuzul ar avea si suspensie pneumatica.
Grandomanie americana!!!!!!!! :cry: :cry: :x :x
P.S. Eu am opera, a trebuit sa dau right click si open image pe fiecare.

dute tu cu un autobuz prin hollywood, si dupa ce rade toata lumea de tine vreau sa vad daca mai ai curaj sa te dai jos :)

Sub Zero 13-03-06 16:21

3 Attachment(s)
hy sunt cam nou si sper ca am nimerit bine rubrica asa ca ii dau drumu sunt curios in vederea a doua masini si a marcii care le produce??oare putetzi sa ma ajutatzi ptr ca sincer nu am nici cea mai vaga idee despre marca care creeaza aceste masini!!!!Prima se numeste Gumpert Apollo iar a doua se cheama Holden Efijy!!!

car_addict 14-03-06 13:26

Sincer sunt frumoase, pline de gadgeturi si tot ce iti poti dori dar totusi asta denota o opulenta desavarsita,cei care le cumpara fie sunt complexati sau tocmai au iesit din promiscuitate.Daca as fi putred de bogat tot nu mi-as lua asa ceva.Nu-mi sariti in cap dar exista limita in orice.

dexter_20 14-03-06 20:00

Cu ce categorie se conduce asa ceva?Serios acum daca ai apara in fata discotecii cu asa ceva sigur n-ai pleca doar tu si soferu cu ea....pt ca aceste masini sunt totusi niste aspiratoare...Parerea mea...

Bogdan_mb 14-03-06 20:34

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Cu ce categorie se conduce asa ceva?Serios acum daca ai apara in fata discotecii cu asa ceva sigur n-ai pleca doar tu si soferu cu ea....pt ca aceste masini sunt totusi niste aspiratoare...Parerea mea...

esti total daca crezi ca oameni care cumpara asa ceva merg la discoteca sa isi aghete fete :))))))

ady0scorpion 15-03-06 14:09

sunt tari!!! asa sa fak un logan/oare cum o arata?

Kent8 15-03-06 17:14

nu stiu eu prea multe da cand am vazut primele poze era sa fat
avort direct
mijto, cam asa ii cand nu mai sti ce sa faci cu banii

dexter_20 16-03-06 07:51

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
esti total daca crezi ca oameni care cumpara asa ceva merg la discoteca sa isi aghete fete :))))))

It was just a joke, dude!!! Don't take it seriously!

Bogdan_mb 16-03-06 16:00

Quote:

Originally Posted by dexter_20
It was just a joke, dude!!! Don't take it seriously!

stiu ca ai glumit ...oricum cine are bani de asa ceva , are de demult femeie :D , sau nu trebuie sa mearga pana la disco dupa ea , vin ele singure :)

zGb 19-03-06 07:05

vai sa-mi phut una ce e in masina aia :shock: :shock: :shock:

DAFTEK 20-03-06 04:20

Bani care dai pe un Autobuz gol sau cum ai zicem noi in state, DIESEL PUSHERS te costa cat o limuzina de 24 pasageri cu tot cu plazma si sound system de 10000 wats si poate si 2 blonde.... Pe linga asta nu cred ca intelegi conceptia de Limuzina si ce rol are..... Not to bash you but my2cents :D

dragosm3 22-03-06 19:09

2 Attachment(s)
asta fiind in IS

blowwind 31-03-06 15:29

2 Attachment(s)
here u go... :) tot din IASI e masina daca nu ma insel :P

All times are GMT +2. The time now is 15:13.

- Copyright 2026 4Tuning