Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Vertu lanseaza un nou model, Ascent Ti, facut in totalitate din fibra de carbon (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/138020-vertu-lanseaza-model-ascent-facut-totalitate-fibra-carbon.html)

andi_cimpean 12-08-09 22:33

Re: Vertu lanseaza un nou model, Ascent Ti, facut in totalitate din fibra de carbon

Garantat daca ma duc acum cu 10.000 de dolari, nu imi pot cumpara unul...

Sunt date demult...;)

BR 03 VLZ 12-08-09 22:45

Re: Vertu lanseaza un nou model, Ascent Ti, facut in totalitate din fibra de carbon

sufera cineva de grandomanie? :rolleyes2

ranek 12-08-09 22:51

Daca as avea banii astia , sigur as da fiecare dolar pentru tel . Arata foarte bine si ma simt eu bine ca il am , nu ca sa moara restu din jurul meu .

ionutz.xu 12-08-09 22:57

mdea....nu mai dureaza mult si o sa vedeti vrun cocalar sau vreo pitzipoanca pe dorobanti vorbind la el.....
si cica nu are romanul bani X(

PepsY 12-08-09 23:13

Pot sa intreb ce legatura are telefonu cu 4tuning ? ...in fine,e urat telefonu,plus,ca e prost,nu are multe aplicatii destepte,tot ce face la el, e numele Vertu si ca e din fibra...aaa si ca e foarte rezistent.La 10.000 d dolari,mi`as la un n95 , sau n97 ( care sincer se pisa p Vertu la aplicatii si la desteptaciuni d la indepartare ) si cu restu d bani,as investii intr`o mashina,sau altceva...si sincer,nici daca mi`ar sta in drum banii astia,tot nu mi`as lua telefonu asta,de ce ? ca ceilalti sa zica : iautel si p`asta ?

shu.lee 13-08-09 00:07

nu inteleg ce legatura are vertu-ul asta cu 4tuning-ul, ma rog, ca sa comentez tosusi, exista niste oameni in lumea asta care si-au dat seama ca pot castiga foarte multi bani profitand de snobismul unora, cei care au facut vertu-ul sunt niste astfel de oameni. nu vreau s-o fac pe samariteanul da' sa dai 10k pe un telefon e nesimtire totala, in conditiile in care in lume se moare de foame.
mie unu mi se pare urat, oricum, urat pentru banii pe care-i dai pe el, ca de performante n-are sens sa zic, nefiind creat pentru tehnologie ci ca un accesoriu. hai sa vad care sare cu vorba aia cu vulpea care nu ajunge la struguri:)

wlady 13-08-09 06:43

Bon faza cu vertu e asta : Daca-ti iei Vertu NU ai o masina normala ( de la Bentley in sus ), NU dai avansul pentru casa ta de milioane de euro si asa mai departe...Daca nu ai astea mai bine nu ai Vertu... Exclusivitatea costa ;)

Ah da, iar cine isi cumpara Vertu nu are nevoie de camera foto cu enspe mii de mpx ...

micut_zu 13-08-09 10:59

E pentru "smecherul de Dorobanti" :)

Pardalian 13-08-09 11:03

Quote:

Originally Posted by ionutz.xu (Post 2554208)
mdea....nu mai dureaza mult si o sa vedeti vrun cocalar sau vreo pitzipoanca pe dorobanti vorbind la el.....
si cica nu are romanul bani X(

vorbind la el si daca nu il/o suna nimeni la momentul respectiv, doar ca sa vada lumea ce tel tare are el/ea. si se face de *** cand chiar ii suna telu in timp ce vb la el :)))....ce sa faci? daca ii pui sa se semneze pune degetul sau face un X

andreicln 13-08-09 14:28

9800$ ? pluteste pe langa ureche cand vorbesc la el?

Alexx93 13-08-09 22:19

mai frumos iphone:P
...si mult mai ieftin:)

sir_sanjei 13-08-09 22:39

pana la urma e doar un telefon. Adica esti sunat si suni, lucru primordial pe care tre sa il faca un telefon faptul ca poti sa trimiti sms e un bonus. intrebarea e de ce as da 10k dolari pe un telefon cand pot sa dau de exemplu 50 dolari pe un telefon care face aceiasi treaba si care poate are o autonomie ceva mai mare ca asta?

si alta chestie ajuta cu ceva la softul unei masini sa ai asa un telefon? puii mei hai sa postam si threaturi despre pantofi pe 4tuning ca doar sunt o gramada de romani care merg pe jos

nea_gogu_de_la_gaze 21-08-09 18:53

Daca tin post negru pentru urmatorii ani din viata probabil ca o sa ajung sa mi iau si eu unu la batranete :)) cu toate ca nu vad justificarea pretului:(

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning