![]() |
Kitul e frumushel dar mi se pare exagerat pretul... Si cel cel de la Matting e frumos dar kitul cel mai impresionant pt Vectra B este dupa parerea mea acesta:
|
Re: Vectra B - Zender \"NewStyle\" BodyKit
Cam Exagerat...
|
da.....moft kitul...
dar te rupe de bani.....io mi-as lua numa bara din spate si cu terminatiile....cu banii din prima pensie...:D :D :D |
Quote:
|
kitul arata bine dar ce pret are??
|
1 Attachment(s)
arata super kitul
|
2 Attachment(s)
Cam neinspirate ambele kit-uri... iar cel de la mattig da impresia ca e facut la traforaj... eu unul as merge pe cel de la zender. Si cred ca am sa iau cel putin bara fatza ca imi cam falfaie a mea :))
Pun de comparatie poza cu bara mea decupata un pic si pusa plasa, si cea de la zender. 325 eur??? |
si cel de la mattig cat costa?
|
e dragutz kitu, mai ales spoileru spate, ca pe fatza parca sunt prea mari prizele alea de aer, arata mai bine fatza de la Mattig...
|
Bara de la zender am avut-o eu pe masina exact cand a aparut in 2006 si a costat 460 de euro!..momentan e de vanzare daca intereseaza pe careva..spuneti:oops:
|
Praguri pt Vectra b de unde iau si eu ?
|
ai si la rieger si la carzone si zender..la toate firmele nemtesti de tuning pretul variaza intre 300-350 de euro pe set
|
Oi vrea eu so tunez dar nici kiar la banii astia. Ms oricum
|
mai ieftine nu gasesti..ma refer pe original..doar sa ti le torni tu..da te asigur ca-ti ies aiurea..nu-ti iese finisajul nici in 100 de ani..faci cum crezi
|
cine imi poate raspunde ... unde pot sa imi fac prelungiri la spoilare .. si cat costa.. ms .. ast un PM dak se poate
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning