Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce sofer sunteti? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/137384-sofer-sunteti.html)

Razvan-CT 17-08-09 14:16

Re: Ce sofer sunteti?

am carnetul de aproximativ 10 luni... si pana acum nu am mare lucru:

primul si singurul "accident" mai grav sa zic asa a fost cand mergeam cu vreo 70 pe o straduta... si la un moment dat in mijlocul ei "apare" o groapa; franez cu vreo 5 metri inainte sa intru in ea.. dar ca prostul tin frana si in groapa.. rezultatul.. crapat bara fata.. scutul de la baia de ulei contraaripa dreapta si traversa indoita.. bine ca s-a putut rezolva pe casco..

in rest ce sa zic.. din neatentie(mai exact ma uitam la un porsche la sala sporturilor)am intrat in masina unui prienten.. dar foarte foarte incet.. si odata in parcare am atins masina vecinei..

aa si sa nu uit.. mi-am luat amenda.. pentru "traversare neregulamentara a strazii":lol: defapt am taiat linia dubla continua.. si politistul mi-a dat amenda ca pieton..

cam atat pana acum..

Spark 24-08-09 15:54

carnet din decembrie 2005

si pana acuma din cadrul amnzilor am in felul urmator:
- accindet
- prima mea amenda era pentru centru
- neincadrade (l-a semafor m-am incadrat pe bada de dreapta si am mers tot drept)
- primul radar, 93 in localitate si 6 puncte.
- lipsa numar fata (amenda asta m-a cam usturat. inca n-am platit-o dar o sa ajung si la ea odata si odata. 4 mil jumate si 6 puncte)
- inca un radar cu 70 in localitate
si cam atat din cate tin eu minte

si incidente prin trafic am avut dar mai putine.
primul cum am scris si la amenzi a fost primul meu accident. eram cu dacia si mergeam drept. eu veneam in urma si coloana deja trecea. si eu fortam sa prind verdele. si s-a facut galben si del din fata putea trece linisti dar a franat, eu nu am mai apucat pentru ca franele de dacie nu`s asa minunate si am intrat in el. dar nu aveam viteza prea mare pentru ca pagubele au fost nimine. bara lui spate care era putin crapata, si frila mea fata, si un far. si la randul meu am fost lovit in spate de altul. deci sandwich.

o masina de firma gasita lovita in parcare. usa stanga fata si spate infundate.

masina personala lovita in parcare. dar nu de alta masina ci de ceva bou, ca lovitura aia n-are cum sa fie provocata de alta masina. cum zicea cineva mai sus. invidiosii astia.

alte cateva mici zgarieturi. pe masina. dar iubesc bandourile de la masina si masinile cu bandouri. pentru ca altfel arata mai rau.

si pana saptamana trecuta alte incidente nu prea am mai avut, dar eram cu masina de firma si s-a frecat un bou cu masina lui de a mea. si s-a rezolvat cu mica intelegere din partea mea bineinteles, ca e cu nr si asigurare de italia masina asta ... si e mai complcat. anyway.

ca si still de condus putin mai agresiv, dar nu foarte. fata de cum ii vad pe altii, cateodata chiar lejer si mers la sictir. cand cum. depinde de starea de spirit. dar in general incerc sa fiu cat de atent posibil.

RideTheRiddle 24-08-09 16:00

eu sunt mai cuminte asa. am permisul de aproape 2 ani ( fara o luna ) si am in palmares

3 amenzi pentru centura (toate 3 data de acelasi politist)
1 radar 63 in oras :x a fost politistul putin mai fara buca
1 trecut pe galben, dar a fost domnul politist baiat calumea si mi-a dat doar avertisment ( dat de domnul politist cu amenzile pentru centura)
si un accident acum vreo luna, nu mi-a acordat un nenea batran prioritate si s-a proptit in mine.

All times are GMT +2. The time now is 13:19.

- Copyright 2026 4Tuning