![]() |
uitati unde e cioplita
********************* nu trebuie decat sa VOTEZI si eventual sa ARGUMENTEZI , ori daca tu faci asa, il descurajezi pe RA_2FAST ....... termina te rog frumos si lasati lumea sa se exprime, nu mai comentati voi toate alea - tng |
BMWfan :
- Why The F**k ai exportat-o GIF ? dc nu o scoti jpeg , e muuult mai clara ! - Se vad prin geam-uri niste purici (de la calitatea gif-ului ...:( ) - Jantele nu sunt realistice deloc... + Imi place ca esti atent la detalii (emblema cadillac de pe tetiere si semnalizarea de pe oglinzi) + ai sters semnalizare , portiera,etc si le-ai sters bine ra_2fast4u : - Nu-mi plac farurile aprinse, nu pare realistic... :cry: - selectii tremurate...ciopartite + arata bine pleoapele + efectul de neon e frumusel + per total imi place stilul agresiv al masinii !! Vot ra_2fast4u... (dak se fac contestatii , nu ma injurati ca ma dor ochii ingrozitor :lol:) |
nu am stiut ca se vede mai clar jpeg-ul
|
Ra_2fast4u >> VOTAT
|
votat Ra_2fast4u
:wink: |
nu m-am uitat la comentarii k sa nu fiu influentat m-am uitat la ambele poze ...la detalii si am votat BMWfan ...desi eleronul ala pe spate este un pik cam exagerat restul e ok! si pare mai reala decat cea a lui RA_2fast4u la care marele minus a fost vinilul in rest e ok si masina lui !
|
BMWfan: mişto transformarea de la 4, la 2 uşi, mişto jantele, mişto spoilerul faţă, mişto scaunele, urāt eleronu' (prea mare :!:), urātă lipirea spoilerului spate de caroserie.
Ra_2fast4u: īmi plac pleoapele, dar grila (mai exact brushu', sau ce se vrea a fi) lasă de dorit. Janta spate e strāmbă, iar asta se observă uşor, nu cum a zis ranek (că sunt defecte, dar insesizabile), iar la cea din faţă mi se par (cel puţin mie) spiţele strāmbe (asimetrice, deformate, sau cum vrei să le zici). Drăguţ vinyl-ul şi spoilerul faţă, iar la spoilerul faţă - ca şi la grilă - nasol brushu'. Cam asta am observat eu la cele 2 lucrări şi votul meu merge la BMWfan. |
votat BMWfan
|
ma da eu cum ma bag shi eu la un concurs cu voi k de fiecare data cand vad un concurs nou eu nu pot intra.si dak pun shi eu o poza sariti p mine?va rog eu mult d tot spuneti-mi shi mie c tre sa fac sa ma bag shie eu la un concurs cu voi va rog mult,mult de tot :!: :!: :(
|
amandoua masinile imi plac si sunt bine lucrate dar mai mult imi place a lui bmwfan...nu m-am luat dupa greseli sau dupa alte criterii....asta mi-a placut mai mult :wink: si asta este :wink:
|
Re:
Quote:
|
de ce nu mai intra nimeni pe aici sa voteze?
|
nu poti obliga lumea
vad ca , conduci BMW`ule :) |
hmm ...am votat BMWfan .... pt ca e lucrata mai bine un pic. .. da` parca nu prea e stilul cadillac`ului stilul asta asha agresiv ...
ideea lui ra_2fast4u era mai buna |
votat ra2fast4u .. place spoileru fata .. culoarea merge pe CTS si vinilu e misto.. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning