Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   BATTLE || BMWfan vs Ra_2fast4u @4 Virtual Tuning Usergroup (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13724-battle-bmwfan-vs-ra_2fast4u-4-virtual-tuning-usergroup.html)

lyvyu 27-02-06 19:35

uitati unde e cioplita

nu trebuie decat sa VOTEZI si eventual sa ARGUMENTEZI , ori daca tu faci asa, il descurajezi pe RA_2FAST ....... termina te rog frumos

si lasati lumea sa se exprime, nu mai comentati voi toate alea - tng

dshockevo 27-02-06 19:54

BMWfan :

- Why The F**k ai exportat-o GIF ? dc nu o scoti jpeg , e muuult mai clara !
- Se vad prin geam-uri niste purici (de la calitatea gif-ului ...:( )
- Jantele nu sunt realistice deloc...

+ Imi place ca esti atent la detalii (emblema cadillac de pe tetiere si semnalizarea de pe oglinzi)
+ ai sters semnalizare , portiera,etc si le-ai sters bine

ra_2fast4u :

- Nu-mi plac farurile aprinse, nu pare realistic... :cry:
- selectii tremurate...ciopartite

+ arata bine pleoapele
+ efectul de neon e frumusel
+ per total imi place stilul agresiv al masinii !!

Vot ra_2fast4u... (dak se fac contestatii , nu ma injurati ca ma dor ochii ingrozitor :lol:)

BMWfan 27-02-06 20:07

nu am stiut ca se vede mai clar jpeg-ul

mircea088089 27-02-06 20:51

Ra_2fast4u >> VOTAT

vio[s] 27-02-06 20:55

votat Ra_2fast4u
:wink:

alex_maxx 27-02-06 22:18

nu m-am uitat la comentarii k sa nu fiu influentat m-am uitat la ambele poze ...la detalii si am votat BMWfan ...desi eleronul ala pe spate este un pik cam exagerat restul e ok! si pare mai reala decat cea a lui RA_2fast4u la care marele minus a fost vinilul in rest e ok si masina lui !

Gabi 27-02-06 22:31

BMWfan: mişto transformarea de la 4, la 2 uşi, mişto jantele, mişto spoilerul faţă, mişto scaunele, urāt eleronu' (prea mare :!:), urātă lipirea spoilerului spate de caroserie.

Ra_2fast4u: īmi plac pleoapele, dar grila (mai exact brushu', sau ce se vrea a fi) lasă de dorit. Janta spate e strāmbă, iar asta se observă uşor, nu cum a zis ranek (că sunt defecte, dar insesizabile), iar la cea din faţă mi se par (cel puţin mie) spiţele strāmbe (asimetrice, deformate, sau cum vrei să le zici). Drăguţ vinyl-ul şi spoilerul faţă, iar la spoilerul faţă - ca şi la grilă - nasol brushu'.

Cam asta am observat eu la cele 2 lucrări şi votul meu merge la BMWfan.

BASU 28-02-06 08:52

votat BMWfan

frost_dani 28-02-06 14:15

ma da eu cum ma bag shi eu la un concurs cu voi k de fiecare data cand vad un concurs nou eu nu pot intra.si dak pun shi eu o poza sariti p mine?va rog eu mult d tot spuneti-mi shi mie c tre sa fac sa ma bag shie eu la un concurs cu voi va rog mult,mult de tot :!: :!: :(

Yackone 28-02-06 18:46

amandoua masinile imi plac si sunt bine lucrate dar mai mult imi place a lui bmwfan...nu m-am luat dupa greseli sau dupa alte criterii....asta mi-a placut mai mult :wink: si asta este :wink:

Skillzu 28-02-06 18:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"frost_dani\"
ma da eu cum ma bag shi eu la un concurs cu voi k de fiecare data cand vad un concurs nou eu nu pot intra.si dak pun shi eu o poza sariti p mine?va rog eu mult d tot spuneti-mi shi mie c tre sa fac sa ma bag shie eu la un concurs cu voi va rog mult,mult de tot :!: :!: :(

bai tata....cati ani ai tu defapt si de drept?serios aku.....daca nu te lamureste nimeni da-mi un privat cu ce nelamuriri ai.... :?

BMWfan 01-03-06 17:00

de ce nu mai intra nimeni pe aici sa voteze?

tng 01-03-06 17:02

nu poti obliga lumea

vad ca , conduci BMW`ule :)

LKS 01-03-06 17:13

hmm ...am votat BMWfan .... pt ca e lucrata mai bine un pic. .. da` parca nu prea e stilul cadillac`ului stilul asta asha agresiv ...

ideea lui ra_2fast4u era mai buna

sandrin 01-03-06 20:04

votat ra2fast4u .. place spoileru fata .. culoarea merge pe CTS si vinilu e misto.. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning