Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/137168-fetele-vada-4tuning.html)

andi_cimpean 19-09-09 20:13

Re: Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning?

Sunt multi pusti pe aici, de care nu ai zice ca au varsta pe care o spun. Asta este un lucru bun...adica vorbesti lucruri interesante cu ei, dar sa stii in aceeasi masura, pot fi tampiti si aia "majori"...adica majori cu varsta, dar nu si cu intelectul.
Dar chestia este ca predomina nfs-istii...si aici cum a spus si Claudia, scade calitatea. Dar trebuie sa ne conformam si sa mergem dupa urmatoare zicala: "Padure fara uscaciuni, nu exista!" chestia este, sa fie cat mai putine "uscaciuni".

DTH 19-09-09 20:45

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2652911)
Sunt multi pusti pe aici, de care nu ai zice ca au varsta pe care o spun. Asta este un lucru bun...adica vorbesti lucruri interesante cu ei, dar sa stii in aceeasi masura, pot fi tampiti si aia "majori"...adica majori cu varsta, dar nu si cu intelectul.
Dar chestia este ca predomina nfs-istii...si aici cum a spus si Claudia, scade calitatea. Dar trebuie sa ne conformam si sa mergem dupa urmatoare zicala: "Padure fara uscaciuni, nu exista!" chestia este, sa fie cat mai putine "uscaciuni".

Da , dar daca vroiam sa fie ca aceea zicala , trebuia sa fie o anume regula de la inceput ( nu cu interzis varstei ... ca aia toata lumea o poate schimba ) si nu stiu ce regula putea fii dar ma gandesc ca orice se poate pe lumea asta deci putea fii orice care sa impuna anumite chestii care sa duca la o anumita ordine ...zic eu ;)

aleks 22-09-09 08:40

Soluţii sunt şi lucrăm la ele, numai că ele se referă la calitatea posturilor şi nu la vārsta userilor.
Se vor tria singuri, īn funcţie de vārsta psihică, şi nu de cea fiziologică, īncă puţină răbdare :)

Winnetou.K. 22-09-09 15:11

Aveti dreptate cu "pustii" care se cred in NFS.Desi am 17 ani,sunt de acord cu voi:lol:....Solutia ar fi,zic eu,sa interziceti un anumit timp postarea pe forum(ma refer dupa ce si-au facut contul)Eu unul am citit mult pe 4t inainte sa imi fac contul si sa scriu primul reply:lol:

aleks 22-09-09 23:58

Răbdare, soluţia nu e drastică, e doar de efect :)

conty one 23-09-09 19:10

aleks ..ar fii o idee sa se faca conturi pe baza de permis sau ceva de genu !!!..sau un test de IQ :)) nu ? in fine..ideea mea este, ca fetele vor sa vada pe 4t ,in afara de masini bengoase ,parte mecanica si etc..Egalitate intre sexe ..right!!!????

DTH 23-09-09 19:14

Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2663816)
aleks ..ar fii o idee sa se faca conturi pe baza de permis sau ceva de genu !!!..sau un test de IQ :)) nu ? in fine..ideea mea este, ca fetele vor sa vada pe 4t ,in afara de masini bengoase ,parte mecanica si etc..Egalitate intre sexe ..right!!!????

Se poate spune si asa , ma refer la partea cu "egalitatea intre sexe " :-) dar daca nu avem vointa ...

Twin16 23-09-09 20:12

Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2663816)
Egalitate intre sexe

nu stiu exact ce ai vrut sa spui.. dar in contextul asta suna foaaarte sexist :poke:

daca tot s-a mentionat am si eu o curiozitate: cum s-ar "implementa" egalitatea intre sexe pe acest forum?

Eugen_TL 24-09-09 11:23

egalitate intre sexe + egalitate intre useri ( fie ei moderatori, observatori, veterani,noi etc )

aleks 24-09-09 12:24

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2665277)
egalitate intre sexe + egalitate intre useri ( fie ei moderatori, observatori, veterani,noi etc )

Ai avut pick-up acasa?
Ştii cum suna o placă zgāriată cānd sărea şi repeta obsedant acelaşi fragment?
Nu de alta, dar eram curios dacă citatul de mai sus e parerea ta de fată, sau care-i treaba, că n-are nicio legatură cu topicul....

Eugen_TL 24-09-09 18:46

Ti se pare tie ca as fi singurul baiat care scrie pe acest topic?

RECTIFIC : " EU CRED ca FETELE ar vrea sa vada si egalitate intre USERI indiferent de rang, pe langa egalitate intre sexe " . E mai bine asa?

aleks 24-09-09 18:53

E cum vrei tu, eu īţi sugeram faptul că obsesiile care depăşesc limita normalului devin periculoase pentru sănătatea psihica a celor care le dezvoltă.

Eugen_TL 24-09-09 19:07

Expresia asta o tii minte de la ultimul control? sau nu inteleg de ce o spui aici; eu unul nu ma simt in nici un fel. Dar hai sa ai tu ultimul cuvant ca intotdeauna. Poti sa dai delete la ce-am scris daca nu-ti place cum da pe alb.

aleks 24-09-09 19:14

Da, da, ţin minte că era o camera cu pereţi capitonaţi, o camşă cu māneci lungi şi nişte domni īn halate albe care dădeau din cap rezervaţi īn timp ce mă priveau.
Īn rest totul bine şi linişte...
Eu spun să depăşeşti complexul ăsta legat de moderarea pe 4tuning sau să te abţii din a posta pe site, nu e obligatoriu să postezi tot aşa cum nu e cazul să ataci mai mult sau mai puţin subtil la fiecare intervenţie.

Mustang 24-09-09 21:34

Nu vreau sa fiu rau, da' e cazul ca voi sa dati dovada de maturitate si sa renuntati la intepaturi.
Eugene... tu te-ai schimbat rau de tot de cand ti-a aparut Bucuresti la orasu' de provincie. Ca nu eram mereu pe aceeasi lungime de unda... ok, dar acum ai un grad de aroganta si insuportabilitate pe care o resimt 90% din vechii useri 4tuning. Eu zic sa iei o gura mare de aer proaspat... si sa renunti la 4tuning un timp. Te mai calmeaza nitel... nu te iau la misto, vorbesc chiar serios. Si eu am avut ciufutenii si am zis STOP! ca ma agit degeaba.

Aleks... totu' e offtipic de la interventia lui Eugen... nu inteleg de ce trebuie sa va prezentati bucataria chinezeasca (pe care nu o suport de altfel) asa... pe forum. Ia fa curatenie, mare sef. :D

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning