Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   nu am carnet inca .. dar sper.. hai sa visam (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1370-carnet-sper-hai-visam.html)

IS 18 BOG 14-07-04 22:45

deci care-mi da si mie o masina ?
nu e nimeni care e de bani gata ?

BogdanSHA 16-07-04 00:51

Ba vezi k de bani gata scria Espinoza k e...Si e si prin zona. Bafta! :wink:

IS 18 BOG 16-07-04 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"

espinoza hai la Iesi .. adu si mie un golf 4 hai nu fi ;)

Al3xius 27-07-04 11:23

Cum zicea si Zip ...e nasol sa ai masina in fata blocului si sa nu ai 18 ani impliniti ... foarte nasol ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: eu mai am 3 luni si intru in randu lumii ! :wink:

IS 18 BOG 27-07-04 16:29

ok am si eu o intrebare ... cine a modificat numele topicului ..... ?????

ZoliaT 27-07-04 16:47

uita-te in primul post si o sa vezi raspunsul

Al3xius 27-07-04 18:09

lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asa...revenim ontopic : eu am mai fost pe la cursuri de karting ..da nu se compara cu masina ! oricum bune si alea pana la o anumita varsta...

ESPinoza 27-07-04 18:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
Quote:

:) am sa`tzi aduc 2 ...

nici eu n`am permis.. gred ca sunt cel mai ghinionist om din lume.. pe 24 iunie am dat pt permis.. l`am luat din prima.. pe 28 iunie mi l`a eliberat .. il aveam in mana.. iar pe 30 iunie mi l`au suspendat.. nasol de tot... acuma am facut cursurile alea.. si am trimis cerere la domnu comandant :) sa imi micsoreze perioada de suspendare la o luna.. acuma stau si astept raspunsu :)

Sc0OTeR 27-07-04 19:02

Si eu am masina si nu am permis. Nu pot sa o rup decat la sat pe camp (e neinmatriculata oricum). Mai am peste un an jumate pana iau permisu :cry2: . Dar si cand il iau, dorm in masina o luna :joy: :peace:

IS 18 BOG 27-07-04 20:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Quote:

nici eu n`am permis.. gred ca sunt cel mai ghinionist om din lume.. pe 24 iunie am dat pt permis.. l`am luat din prima.. pe 28 iunie mi l`a eliberat .. il aveam in mana.. iar pe 30 iunie mi l`au suspendat.. nasol de tot... acuma am facut cursurile alea.. si am trimis cerere la domnu comandant :) sa imi micsoreze perioada de suspendare la o luna.. acuma stau si astept raspunsu :)

vezi ca daca urmezi niste cursuri ....ti-l da mai rapid ... intereseazate la o scoala de soferi !

ESPinoza 29-07-04 15:25

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Quote:

vezi ca daca urmezi niste cursuri ....ti-l da mai rapid ... intereseazate la o scoala de soferi !

lol poi n`ai vazut ce`am scris mai sus?

SpeedeR 01-08-04 06:52

am si eu o intrebare: ce urmareste acest topic?! :D

n0namee 05-08-04 21:40

hehehhe ... nici eu nu am inca carnet! adica nu am o specializare ca sa zic asa. dar visez ... A. si visez frumos la o moto care sa ma care in spate multi km!!!! cred ca nici cand visam la 18 carnetu pentru masina nu eram asa de agitat!

needBrain 07-08-04 00:48

Re:

pai,io-mi fac majoratu pe 21 aug. se roaga ai mei de mine sa fac sc de soferi dar oricum legea care e de ciocolata imi permite sa intru in ex abia la 30 sau 45 de zile dupa ce am implinit 18 ani asa ca....mai astept.in orice caz,am masina in fatza blocului....parca ma cheama la o tura prin oras,da-i belea mare cu gaborii asa ca mai bine stau eu in banca mea si astept,ca ce draq \"dincolo de noapte e zi\"(nicola)

Stuey 07-08-04 13:16

Re:

daca tot se numeste topicul hai sa visam...cred ca putem sa spunem si ce masini ne dorim si ce vrem sa facem...dar pana la majorat se schimba lucrurile...si legislatia.Oricum...deocamdata golf III sau IV.

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning