![]() |
Re: Zalau
si eu sunt din ZALAU casi colegi mei si sunt foarte multi pasionati de masini,din acest oras sper ca in citeva luni sa putem modifica si noi masinile si sa participam la evenimente sper sa ne vedem cit mai mult la Cluj salutare la toti pasionati bafta si cit mai mult cai/
|
Primul club din Zalau Agressive Racing Team a fost la evenimentul de la cluj 19-20 Campionatul European de Drift unde s-a facut remarcat.
|
Totii mai multi se STRANG la Zalau sar putea face si aici un eveniment ar fi cu succes !
Agressive Racing Team : va sustine in a organiza un eveniment ! Toate cele Bune ! |
Care stie ce s-a intamplat cu Cluburile de nu se mai vede ?
|
Si eu sunt tot din Zalau.
Lasati-mi va rog linkul pt site-ul a.r.t. zalau;) |
https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...m/page-19.html
DAR DIN PACaTE E ceva probleme cu cluburile ca nu apare pe site. Daca vrei sa ma cunosti ID : andi_Sexy88 |
Cand se rezolva problema cu Cluburile? din 4tuning.ro
|
Nu aveti ceva poze de la Cluj? Daca aveti nu postati cateva va rog?
|
8 Attachment(s)
Hai ca iti voi pune cateva poze facute de colegi si cateva poze cu Participanti si Expozitile de la CLuj
|
Mersi
|
TRABi dintre toate masinile alea ,ala i crema...cam putini membri,da in schimb cu gagicile de la voi va puteti lauda,una mai buna ca alta pe la Zalau;)
|
cine stie ce s-a mai intamplat cu baietii din aggresive? cum stau cu team-ul? ca nu mai apare nimic pe forum; i-am vazut la cluj, iar cand am aflat ca recent au inceput treaba si pareau destul de multi si de organizati am ramas impresionat. pacat sa se fi destramat:sad:
|
S-a destramat din pacate din cauza altor neseriosi si din pacate un Lider adevarat a plecat in strainatate si s-a terminat totul.
Inceputul e frumos sfarsitul a fost tragic |
mno, imi pare foarte rau, intr-adevar a-ti inceput foarte puternic si rapid; sper sa nu ajungem si noi "nicaieri"
|
As vrea ca de la anul sa recuperam Teamul dar asta va ramane de vazut cu timpul din pacate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning