![]() |
Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2
Pret redus NUMAI ASTAZI LA CELE DOUA MOTOARE - MOTOR 1,8 GT injectie monopunct 10.000.000 - MOTOR 1,3 I injectie multipunct 4.000.000 Interiorul de GTI 300 lei numai astazi CAROSERIA DE MK2 1,3i ASTAZI AJUNGE LA FIER VECHI, CINE MAI VREA CEVA REPERE, SA MA ANUNTE |
grila model de america, si 6 faruri (unu e crapat) 180 lei (farurile au suport propriu, si se monteaza perfect pe trager original
pune te rog frumos o poza. sunt interesat |
1 Attachment(s)
Quote:
|
salut , as vrea mai multe detalii in legatura cu mk1 gti , ce motor are , ce piese mai ai de la el... ms...
|
Quote:
Pentru altele vb pe wekend. |
- MOTOR 1,8 GT injectie monopunct 10.000.000 cadou instalatia electrica COMPLETA in perfecta stare
- MOTOR 1,3 I injectie multipunct 3.500.000 Multe piese de mk1 motoare de 1,1 si 1,3 , piese de mk2, GTI, interioare complete, bord MK1, mk2, toata tubulatura aferenta, ............... planetare, geamuri, lunete........... |
salut am un golf in doua usi sin '84 ... se potriveste interiorul ala de gti care il ai poza?daca da cat costa? fete usi..panouri spate si canapele fata..bafta...da'mi pm cu rasunsul te rog
|
da se potriveste este de la un golf 2 gt din 89 deci se potriveste la tine si pretul este de 450 lei scaunele ,bancheta , fetele de usi fatza si spate scaunul de la sofer este putin agatzat fetzele de usi sunt un stare super buna
|
up, multe piese mk2, GTI, si altele...
|
salut, m-ar interesa: bara fata mk1, masca, suport far stanga?
|
Quote:
Da-mi un tel pe cosmote, si lamureste-ma exact. Suport far de mk1?...? Masca mk1, care din ele??? 0765630320 |
daca iti pica barile mici metalice de mk1 pana in '77 le vreau eu. mersi
|
Quote:
Mk1 GTI la dezmembrat, si inca un MK2 1,6 Benzina |
Salut, mai ai fetele de usi de la interiorul gti ? doar cele de fata ma intereseaza, si asta doar in cazul in care nu sunt curbate si distruse dedesubt de la umezeala (exact aceeasi culoare am si eu pe masina doar ca sunt varza jos). Ai cumva si buzunare cu sertarel in locul difuzorului ?
|
salut.pe mine m ar interesa daca ai una sau doua din grilele plastic de la buzunarele portierei,acelea ce acopera boxele,model golf 2 peste 1990.merci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning