![]() |
Oricum daca apare asa ceva pe piata va fi un dezastru pentru multi fabricanti de automobile straine.Totusi 0-100 km/h in 4,5 sec e un timp destul de mic avand in vedere ca BMW M6 atinge 100 km/h in 4,6 sec.Deci...sa traiasca si sa apara cat mai repede :)
|
Oricum daca apare asa ceva pe piata va fi un dezastru pentru multi fabricanti de automobile straine.Totusi 0-100 km/h in 4,5 sec e un timp destul de mic avand in vedere ca BMW M6 atinge 100 km/h in 4,6 sec.Deci...sa traiasca si sa apara cat mai repede :)
|
Re: ok
Quote:
|
Quote:
|
Re: Dacia logan sport
dacie sa ajunga la 100 km in 4.5 sec???chiar e adevarat?oricum dak ar scoate-o pe piata la un pret rezonabil(sub 20.000)cred ca vor avea vanzari mari.
|
daca scot baetii loganu de 260 de cai cum ice acolo o sa fie dacia in topul vanzarilor la masini sport, adica o sai dea fum la bmw, golf, honda cam greu , dar nu imposibil pentru ca masina nu e grea dar aerdinamica trebuie pusa la punct.
|
Mah..... dacia logan din fabrica, model de serie, sa scoata 0- 100 km/h in 4.5 secunde....????????? Aloooooo luuuuumeeeeeeee trezireeeaaaaaaaaaaaa e dimineata. WTF ??? Pai 4.5 secunde...... ce draq inseamna ca ma dau la liniute cu ONO cu Lamborghini..... Imaginati-va topic pe global announcment ....ERY cu logan il face pe Ono cu gallardo sau pe Sebi cu STI.... Doamneee ......
|
hmmm .. ma gandeam sa imi iau un M6 dar m-am razgandit ca mi-e ca mi-o da vreunu` cu logan sport :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahaha
|
Quote:
|
oricum, no te intelegem ai numa 15 ani
|
hai cu loganu la curse:))))) sa ramanem cu motorul pe traseu!!
|
mai oameni buni, e cumva un film S.F. sau ce????
daca scot astia logan sport la 4,5 sec. 0-100 km/h proimit solemn sa imi cumpar primul asa ceva. nu de alta, dar ce rost mai are sa cumpar BMW ??? totusi ramin la parerea ca e vorba de un film S.F. |
mai fratzilor poaza aia e trucata e "pacaleala de 1 aprile" Helllo!!!
linkul kre vi lam dat eu mai sus e de la o firma de publicitate din cheia |
eu n-as fi asa sigur ca-i pacaleala
poate n-ai auzit de s1600 cu care dacia vrea sa intre in cnr sau wrc urmeaza stepu, apoi 1.6 16v cine stie de la 16v pana la 24v nu mai sunt decat 8v asa ca nu-i pare diferente da....sper sa nu ne aflam intr-un film sf :P |
Quote:
si inca ceva-si ce daca am 15 ani? vreo problema? mie nu mia zis nimeni ca asta e forum >20ani |
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning