![]() |
Re: Un 1300 oarecare
Frumusica masina, dar ti-o zic direct rozul ala mi se pare de tot cacatul, pe masina.
nu te supara pe mine dar .... roz ?! wtf !? :weirdface |
masina arata super marfa :) ... iar jantele sunt de visss jur ca sunt de viss super tare ... si pasajele arata dragutz ... dar scoate presuletele alea ... scuze ca-ti spun ... dar arata a tiganie ... stiu ca sa se murdaresca pe rochitza roz dar riscu meseriei :) .
|
Pacat de aripa stanga fata ca a fost schimbata si nu prea mai pica ok..in rest e frumoasa
imi place cum sta portbagajul inchis :) |
Si mie-mi place ornamentul de langa portbagaj care nu-l gasesc ...imi trebuie modelul lung :sad::sad:, aripa a fost schimbata de "fostii"...
Grigo nu ma supar deloc....dar cineva trebuia sa o faca si pe asta nu ?:D:D |
parca a intrat o dacie roz in "fundul" tau =)) e criminala arata bine detot.Sa o stapanesti sanatos.
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina
foarte bine ii sta cu jante astea fai ceva la fundu' masini....... in rest numai bine stima... |
culorile cam lasa de dorit... precum si tricoloru ala la emblema :) in rest super ok masina :D imi plac jantele alea dublate :X
|
prea lauda lumea jantele .. ia sa faci bine sa mi le dai inapoi :lol:
|
frumoasa masina,dar cum s-a mai spus culoarea ar trebuie rezolvata si cum ai spus si tu daca te agatai un pic si de coltul de la usa erau ideale pasajele!Bafta in continuare cu masinuta!
|
Frumoasa masina....am vazuto si in realitate la Iasi,da parca nu era in 2 culori:-s
frumoase jante,vreau si eu:D.... |
cateva poze cu motorul se poate ?
|
Poze la motorul de 1.3 ? tot ce am facut la el a fost comprimarea lui,atat.Am luat 1.5 mm din chiulasa.Oricum e murdar, nu stau sa dau luciu la capace si restu ca n-are rost daca merge bine.
|
simpatica masina mai ales contrastu e ceva cu tupeu si arata bine :D
de ce nu te risti sa faci si pe fata ca pe spate.. ? ma refer la cauciucuri |
imi poti zice si mie ce tip de cauciuc ai pe spate?sau cum ai facut sa arate asa?...e super..;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning