Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Ju!ceD vs. lyvyu (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13629-ju-ced-vs-lyvyu.html)

Ju!ceD 26-02-06 09:03

off topic

off topic livyu won...:D primul kre il felicita :D ...ne vedem noi mai inkolo :twisted:

lyvyu 26-02-06 10:31

ms ms Ju!ceD da nu trebuia

Gabi 26-02-06 10:38

Votat lyvyu!

Raisa407 26-02-06 10:39

re

vot lyvyu!!!Ju!ceD frumoasa masina pacat ca e putin ireala!!!

frost_dani 26-02-06 12:48

Re: Ju!ceD vs. lyvyu

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"lyvyu\"
Votati si argumentati ce va place mai mutl

daca nu ai observat, aici este o lupta intre cei doi.nu te mai baga,e valabil si pe topicu cu Ford Focus. - tng

ranek 26-02-06 13:42

VOT lyvyu : Imi plac astea linistite dar agresive in acelasi timp ;)

\"Calitate , nu cantitate!\"

lyvyu 26-02-06 13:44

frumos lucrat
bv :D

mike20 26-02-06 21:26

lyvyu...imi place ca e mai reala :wink:

alex_maxx 26-02-06 22:43

votat Raisa pt avatar........aaa pardon nu vezusem pt ce se facuse chestionarul :D

...votat LyVyU ...pt calitate ...pare mai reala!

MaF|OtU 26-02-06 23:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
votat Raisa pt avatar........aaa pardon nu vezusem pt ce se facuse chestionarul :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Am votat lyvyu ! Este mai realista si imi plac foarte mult jantele.

EvLSant0S 27-02-06 00:32

liviu, e mai reala, jantele mare plus, si tot asa ..

raisa :) schimba avatarul ca intamplator am o mare poza cu tine si ... imaginatie la fel de multa am .. si intamplator mai stiu si eu sa apas pe 2-3 butoane prin Adobe Photoshop asta, asa ca , daca ... te chinui sa .. faci furori , te ajut .. cu cea mai mare placere, sa-mi zici cat de XXX vrei sa fac poza .... : /
Ma dezgusti...

Rares 27-02-06 10:55

re

santos Nu te termini niciodata? Tu pt ce stai pe 4tuning ? ca sa comentezi awatare? sau care e problema ta Mai bine te-ai uita la tine Totusi unn copil mirositor de arfe ca tine nu ar trebui sa scoata vreun cuvant in fatza nimanui treaba ta e sa te certi cu toata lumea Vezi ca vrea micutu sa vb ceva cu tine ASTA E serios nu vb prosti dai un PRV

LKS 27-02-06 13:21

l`am votat pe lyvyu ... destul de frumos lucrat ...bv .. :wink:

frost_dani ... ce ma tata ...nu te voteaza lumea ? :)))

EvLSant0S 27-02-06 18:28

Re: re

Quote:

Originally Posted by \"Rares\"
santos Nu te termini niciodata? Tu pt ce stai pe 4tuning ? ca sa comentezi awatare? sau care e problema ta Mai bine te-ai uita la tine Totusi unn copil mirositor de arfe ca tine nu ar trebui sa scoata vreun cuvant in fatza nimanui treaba ta e sa te certi cu toata lumea Vezi ca vrea micutu sa vb ceva cu tine ASTA E serios nu vb prosti dai un PRV

Tu stai pe treaba ta, tu invata sa postezi ,treci pe la coltul incepatorului , nu m-ai vazut in viata ta si totusi vbesti despre mine :) stai pe treaba ta , spune-i raisei sa .. termine cu pm`urile la mine , asta in cazul in care mai mult de 2 nu poate .. :) , micutu ? ce legatura are el ? lasa frate omu` in pace , adevarat ca n-are timp de d`astea ;) il plictisesti aiurea .. hai prietene .. calmeaza-te .. ;)

mircea088089 27-02-06 21:02

VOTAT lyvyu......mai reala si cu super gust:)

All times are GMT +2. The time now is 04:20.

- Copyright 2026 4Tuning