![]() |
Felicitari Micutzule ! La mai mare !
|
re
Felicitari si poate o sa participam la niste curse legale Organizate de MIdnight Racers :)
|
multi au sperat .. alti nu au crezut.. insa un lucru e cert Micutu a rezolvat..!! pana la urma.. toata lumea este fericita..!! :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Bine si tu ce sa zici ....... :wink: ANARHISTULE!!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Felicitari!
|
Re: NUMA I SUNTEM O GRUPARE.....A.C.S MIDNIGHT RACERS ROMANIA
Eu personal ma bucur ptr faptul ca ai reusit sa scoti actele si-mi pare rau ca a trebuit sa plece din mr si Constanta si o parte din mr buc ca sa te ambitionezi si sa scoti actele.
|
felicitari micutzule...
crazy drivers va ureaza bafta maxima, iar eu personal nu pot decat sa te felicit si... dupa cum m-a corectat si sebastian :) esti de nota 30 ;) |
Quote:
Cum sa te fac sa intelegi ca din cauza anturajului si a unor promisiuni unora dintre noi ca facem maine, ca facem pomaine si am facut o p..a cand am pus piciorul in prag si am zis ca pana la sfarsitul anului vreau actele gata indiferent de formula de care va fii de membri fondatori lumea sa suparat rau de tot .....ASA CA NU ESTE AMBITIE CA AM FACUT ACTELE PT CA ERA UN LUCRU CARE TREBUIA FACUT ........AMBITIA MEA A FOST SA INTRU IN F.R.A.S .........!!!! P.s.Si apropos am si eu intrebare nevinovata de ce nu mai exisa M.R Constanta din cauza ca nu sau facut actele???:))) (vreau un raspuns la obiect si sincer) |
Quote:
Micutzule.....acum o luna jumate a fost ca intr-o campanie electorala. Multe promisiuni, ambitii multe ... rezultate..... pana acum zero. Ca raspuns la intrebarea ta..... si actele au avut rolul lor, dar cred ca printr-o discutie amiabila lucrurile se puteau indrepta. Acest lucru nu s-a intamplat pentru ca probabil au fost persoane care nu si-au dorit acest lucru..... Oricum ...mai in gluma, mai in serios....a fost un proces si tu ai fost judecat in lipsa....cam asta a fost. |
mda...Felicitari Micule...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning