![]() |
Re:
Quote:
daca v-au deranjat asta e,ati rezolvat :) eu unu merg pe mana la GTI.....sunt fan GTI si voi fi mereu :D diesel-ul e dusmanu meu de moarte :x |
3 Attachment(s)
206 s 16
nu e o scuza ca nu ai gasit poze, rc este o masina reprezentativa mult peste orice model de Skoda si are niste timpi senibili egali sau putini mai buni pe circuit cu S3. |
intelege-ma ca le-am pus reprezentativ,nu am confundat GTI-ul cu RC-ul :roll:
ai observat ca datele sunt de la GTI nu??si nu de la RC.... repet:pozele erau reprezentative |
stock aleg peugeot, altfel aleg shkoda :D trage mai bine cu un chip...si e relativ ieftina cresterea puterii
|
Quote:
Iarasi nu inteleg de ce considerati aceste masini dragstere.Poate ca Fabia modificata cu bani putini va depasi 206 in linie dreapta.Insa majoritatea drumurilor au curbe,unde o Fabia,mai ales Diesel,e dazavantajata in fata unui 206. |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
100 % aleg RS ! ! !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Comparatia cu RC-ul era aici pt ca nu vroiam sa inteleaga cineva ca poti copara o scoda faBIA rs CU ACEL MODEL DE pEUGEOT GRESIT EVOCAT IN POZE. Vroiam sa spun ca un RC pe circuit este langa o masina din familia aia dar cu un blazon mult mai elevat si mai performant decat fabia rs, adica ca e comparabila la performante dinamice cu un S3 nu cu o fabia de oricare. Sunt curios pe care circuit r32 invinge S4 cu cutie mecanica, care e sursa de unde spui asta pentru ca sncer mi se pare gresit-deplasat-eronat. |
circuitul de la top gear...chiar in prezentarea golfului 5 r32 la top gear...pune tablita cu timp exact deasupra lui s4! sa nu ti se mai para gresit-eronat-deplasat...daca insisti pot sa urc si filmul sa te convingi...a mai iesit peste 911 turbo (1.31.0) , vauxhall vx220 (1.31.3) , nsx type-r (1.31.6) ... asta se vede din film... golful are timp 1.30.4 iar s4 are 1.30.9
ps : am inteles acum la ce te-ai referit... ps2 : credeam ca ti-ai dat seama ca nu scriu doar sa ma aflu in treaba..*****iu cand stiu ceva sigur hai np :) |
circuitul de la top gear...chiar in prezentarea golfului 5 r32 la top gear...pune tablita cu timp exact deasupra lui s4! sa nu ti se mai para gresit-eronat-deplasat...daca insisti pot sa urc si filmul sa te convingi...a mai iesit peste 911 turbo (1.31.0) , vauxhall vx220 (1.31.3) , nsx type-r (1.31.6) ... asta se vede din film... golful are timp 1.30.4 iar s4 are 1.30.9
ps : am inteles acum la ce te-ai referit... ps2 : credeam ca ti-ai dat seama ca nu scriu doar sa ma aflu in treaba..*****iu cand stiu ceva sigur hai np :) |
Re:
Quote:
cRED CA O ALTA SURSA POATE FI MAI BUNA, TOTUSI AIA E CEA MAI TARE EMISIUNE AUTO DE DIVERTISMENT IAR ACEI TIMPI NU AU NICI O OMOLOGARE, E CA SI CUM AM DA NOI TURE IN PIATA VICTORIEI. NU E RELEVANT! |
Sa nu ma intelegi gresit, dar nu vreau sa contest rezultatul ci sursa.
|
sursa nu poate fi comparata cu un rezultat oficial pe nurburgring de exemplu...insa e demn de luat in considerare cum tu ai spus e cea mai tare emisiune auto si foarte bine spus de divertisment!
ps : am vazut tarziu ca mi-ai dat flashuri azi te-am claxonat nu stiu daca m-ai auzit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning