Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Fabia RS versus 206 GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/13610-fabia-rs-versus-206-gti.html)

George_P. 25-02-06 19:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
DaCA ESTI MODERATOR PE AICI INCEARCA SA REPARI CAND E CEVA ERONAT CUM E TOPICUL ASTA.
sCHIMBA POZELE CU rc CARE ARE 177CP NU 136.

#Rezolvat - RoSonic

stiam ca ala e RC-ul,da cu GTI nu prea am gasit poze si nu vroiam sa fie saracacios topicul.......oricum pozele erau sa va faceti o idee ceva,oricum diferenta mare nu e decat jantele si tevile de esapament...
daca v-au deranjat asta e,ati rezolvat :)

eu unu merg pe mana la GTI.....sunt fan GTI si voi fi mereu :D
diesel-ul e dusmanu meu de moarte :x

SEBASTIAN 25-02-06 22:31

3 Attachment(s)
206 s 16

nu e o scuza ca nu ai gasit poze, rc este o masina reprezentativa mult peste orice model de Skoda si are niste timpi senibili egali sau putini mai buni pe circuit cu S3.

George_P. 25-02-06 23:04

intelege-ma ca le-am pus reprezentativ,nu am confundat GTI-ul cu RC-ul :roll:
ai observat ca datele sunt de la GTI nu??si nu de la RC....
repet:pozele erau reprezentative

MARIO_BMW 27-02-06 01:25

stock aleg peugeot, altfel aleg shkoda :D trage mai bine cu un chip...si e relativ ieftina cresterea puterii

Race 27-02-06 08:04

Quote:

eu unu merg pe mana la GTI.....sunt fan GTI si voi fi mereu
Mai degraba cred ca ti-ai propus sa fii fan al oricarei masini care poarta insigna de GTI.Sa stii ca o masina nu devine cu nimic mai buna daca scrie GTI pe ea in loc de RC,RS,ST,GSI.

Iarasi nu inteleg de ce considerati aceste masini dragstere.Poate ca Fabia modificata cu bani putini va depasi 206 in linie dreapta.Insa majoritatea drumurilor au curbe,unde o Fabia,mai ales Diesel,e dazavantajata in fata unui 206.

RoSonic 27-02-06 11:11

Quote:

Poate ca Fabia modificata cu bani putini va depasi 206 in linie dreapta.Insa majoritatea drumurilor au curbe,unde o Fabia,mai ales Diesel,e dazavantajata in fata unui 206.
Justifica!

zGb 27-02-06 13:39

Re:

Quote:

206 s 16

nu e o scuza ca nu ai gasit poze, rc este o masina reprezentativa mult peste orice model de Skoda si are niste timpi senibili egali sau putini mai buni pe circuit cu S3.

sebi pe cine intereseaza timpii pe circuit? si golf 5 r32 are timpi egali sau mai buni decat audi s4 v8...asta il face pe golf o masina mai buna? pe mine sincer ma doare la salam care e mai buna pe circuit...noi mergem cu masina pe strada :)

flopy 28-02-06 00:23

100 % aleg RS ! ! !

George_P. 28-02-06 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"
Quote:

eu unu merg pe mana la GTI.....sunt fan GTI si voi fi mereu
Mai degraba cred ca ti-ai propus sa fii fan al oricarei masini care poarta insigna de GTI.Sa stii ca o masina nu devine cu nimic mai buna daca scrie GTI pe ea in loc de RC,RS,ST,GSI.

Nu zic ca GTI-u e superior tuturor.......mergeam pe mana la RS da e diesel(RS Octavia da,dar nu se pune problema aici)......nu suport diesel-urile.

SEBASTIAN 02-03-06 18:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
Quote:

206 s 16

sebi pe cine intereseaza timpii pe circuit? si golf 5 r32 are timpi egali sau mai buni decat audi s4 v8...asta il face pe golf o masina mai buna? pe mine sincer ma doare la salam care e mai buna pe circuit...noi mergem cu masina pe strada :)

ok dar ce are r32 cu ce discutam aici?

Comparatia cu RC-ul era aici pt ca nu vroiam sa inteleaga cineva ca poti copara o scoda faBIA rs CU ACEL MODEL DE pEUGEOT GRESIT EVOCAT IN POZE.
Vroiam sa spun ca un RC pe circuit este langa o masina din familia aia dar cu un blazon mult mai elevat si mai performant decat fabia rs, adica ca e comparabila la performante dinamice cu un S3 nu cu o fabia de oricare.

Sunt curios pe care circuit r32 invinge S4 cu cutie mecanica, care e sursa de unde spui asta pentru ca sncer mi se pare gresit-deplasat-eronat.

zGb 02-03-06 22:34

circuitul de la top gear...chiar in prezentarea golfului 5 r32 la top gear...pune tablita cu timp exact deasupra lui s4! sa nu ti se mai para gresit-eronat-deplasat...daca insisti pot sa urc si filmul sa te convingi...a mai iesit peste 911 turbo (1.31.0) , vauxhall vx220 (1.31.3) , nsx type-r (1.31.6) ... asta se vede din film... golful are timp 1.30.4 iar s4 are 1.30.9
ps : am inteles acum la ce te-ai referit...
ps2 : credeam ca ti-ai dat seama ca nu scriu doar sa ma aflu in treaba..*****iu cand stiu ceva sigur
hai np :)

zGb 02-03-06 22:34

circuitul de la top gear...chiar in prezentarea golfului 5 r32 la top gear...pune tablita cu timp exact deasupra lui s4! sa nu ti se mai para gresit-eronat-deplasat...daca insisti pot sa urc si filmul sa te convingi...a mai iesit peste 911 turbo (1.31.0) , vauxhall vx220 (1.31.3) , nsx type-r (1.31.6) ... asta se vede din film... golful are timp 1.30.4 iar s4 are 1.30.9
ps2 : credeam ca ti-ai dat seama ca nu scriu doar sa ma aflu in treaba..*****iu cand stiu ceva sigur

SEBASTIAN 03-03-06 18:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"

ok DACA TU IEI CA LEGE TIMPI DE PE ACEL CIRCUIT!!!

cRED CA O ALTA SURSA POATE FI MAI BUNA, TOTUSI AIA E CEA MAI TARE EMISIUNE AUTO DE DIVERTISMENT IAR ACEI TIMPI NU AU NICI O OMOLOGARE, E CA SI CUM AM DA NOI TURE IN PIATA VICTORIEI.
NU E RELEVANT!

SEBASTIAN 03-03-06 18:27

Sa nu ma intelegi gresit, dar nu vreau sa contest rezultatul ci sursa.

zGb 03-03-06 19:07

sursa nu poate fi comparata cu un rezultat oficial pe nurburgring de exemplu...insa e demn de luat in considerare cum tu ai spus e cea mai tare emisiune auto si foarte bine spus de divertisment!

ps : am vazut tarziu ca mi-ai dat flashuri azi te-am claxonat nu stiu daca m-ai auzit :)

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning