![]() |
bafta
salutare,bafta concurentilor duminica ,sa faceti un spectacol frumos si imi pare rau ca nu pot sa particip si eu :( oltcitul meu astepta cursa asta,
bafta tuturor |
Bogan: ce s-a intamplat cu masina?
|
.no offence
iar in legatura cu ce a spus gabi despre cei care vin pt imagine...eu vin pt a ma distra si a ma simti bine si nu toata lumea are frina de mana pe spate ,io o am pe fata si nu pot sa lucrez decit din volan si oricum mi-am facut zdrente cauciucurile asa ca ....\"no offence\" d-nu gabi
|
oltcitu
masina nu are nimic ,soferul are ,nu o sa fie in buc,plec cu familia la munte:((,tu te-ai dus la curse acum ne duci si pe noi la munte spuse esposa
|
Bogdan: nu am spus ca acest lucru este valabil pentru toti. Am intrebat daca ceilalti vin doar pentru a se afirma... Nu stiu daca si cine mai face asa ceva ( turns ).
PS: nu e obligatoriu sa ai frana de mana pe spate, doar sa ai suspensie buna si indemanarea necesara. No offence. NU AM INSULTAT SI NICI NU VREAU SA INSULT PE NIMENI DE PE ACEST FORUM! |
ma doare
la treaba cu suspensia m-ai lovit unde trebuie ,inca nu am rezolvat problema :( nu am avut nici timp nici bani
|
Lasa... ca totul se rezolva... Multa bafta!
|
Gabi... sincer... ce imagine zici ca iti faci daca vii cu un bmw si te face unu cu o dacie pe traseu? eu zic ca nu este f buna.... asa ca... parerea mea... multi vin sa incerce poate pentru prima oara pe traseu de indemanare, altii vin sa se distreze iar pentru altii este un simplu antrenament cu public...
|
sincer si eu sunt de parere ca cerculetele in jurul unui joblon ar trebuii scoase.......asta pt ca nu simuleaza realist un adevarat circuit.......mi se par mai mult pt ca concurentii sa poata face spectacol(care stie si care poate)........parerea mea ca ar trebui simulata o cursa de tip auto-cross printr-un astfel de traseu...
|
pt. Gabi
Intr-adevar, nu multi au \"tupeul\" sa intre intr-un 180 cu frana de mana. Poate pentru \"cauciuce\", poate pentru planetare, poate pentru etc., dar realitatea este ca nu o fac.
WAY-u' si Sebi sunt \"seriosi\", pe ei ii tine... Restul ( no offence ) vin la curse doar pentru a-si \"face imagine\" ? Nu e chiar asa cum scrii tu: -cand te prinde febra uiti de planetare, cauciucuri & stuff -cand am ajuns acolo de dimineata si i-am vazut pe baieti cu scarturi & rasuciri :oops: am vrut sa plec acasa, apoi am platit taxa si am intrat; de emotie :oops: n-am gasit intrarea si am luat-o pe langa mini-terasa aia de era sa rup banda aceea; apoi, nu mai vroiam sa concurez desi platisem ca s-o fac :oops: :) -si totusi - am participat cu un Golf 2 negru si nu am folosit deloc frana de mana (nu-mi tine deloc!) -am iesit pe locul 4 inaintea - spune-mi tu - cator care au folosit frana de mana ps. Nu spun ca frana de mana nu e vitala (mai ales pt. 180grade) dar \"mi-am permis\" ;) Nu spun ca as iesi mai bine sau macar la fel de bine daca as folosi o frana de mana functionala - totusi e mai greu de strunit, nu? BAFTA |
:wink: exista o sansa destul de mare ca la cursa de duminica sa avem concurenti din BULGARIA. :wink:
|
Cool... participare internationala... ar fi chiar frumos... sa vedem cu ce masini vin, si mai ales cum stiu sa piloteze !
|
coooooooooooool
coooool
inca o cursa de indemanare? woare nu se extinde legal racingu pana la cj? :mrgreen: |
:D
Oameni buni explicatzimi si mie drumul catre prisma 2 !
|
Este destul de simplu. Prisma si Prisma 2 sunt pe DN1, Bucuresti - Ploiesti, zona Otopeni.
Daca vii dinspre Ploiesti, este pe partea dreapta a drumului, daca vii dinspre Bucuresti, pe partea stanga. Din Bucuresti mijlocul de transport (in comun :lol: ) cel mai comod este autobuzul 449, care pleaca din Piata Presei Libere. Pentru forumisti : ar fi misto daca veniti, sa ne intalnim... Hai sa incercam ceva de genul urmator : cine vine, posteaza, si lasa si un numar de telefon la care sa poata fi contactat. Al meu este 0723.564.934 ... daca mai apare careva pe-acolo, si sunteti pe Connex, dati un beep, si va sun (avantajele Cent... :lol: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning