![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
ce bine arata cel de la hot works...in negru mat arata superb....sa ii pui poze cand e modificat.....si cel auto art e fain!!!!bafta in continuare;)
|
13 Attachment(s)
Continui cu un Minichamps ,si anume 956L ,Boss livery:
|
Nebunie colectia!!!Ai ce prezenta,trebuia sa apari mai de mult pe forum ca sa mai dai lectii la altii,bravo,ce sa zic nu am cuvinte,superba colectia!
|
12 Attachment(s)
Pt azi: Porsche 356 pre-A ,1955 (anul de pe macheta e gresit) - Signature models. Un model foarte reusit pt gama de pret din care face parte (a costat cam cat un Maisto): mocheta ,scaune rabatabile ,antena extensibila ,parasolare mobile ,geamurile de la usi se ridica si se coboara de la manivela.
|
Ai o colectie foarte frumoase,bravo.Esti o adevarat colectionar,mie place tare colectia ta.
Si eu am 18 machete Porsce. Multe machete Porsche in continuare. |
Misto rau Porschele! Ai machete frumoase,in special cele clasice
|
19 Attachment(s)
Pt azi o macheta destul de rara si greu de gasit. Porsche 356 no.1 ,disponibila doar in Muzeul Porsche din Stuttgart. Este un Autoart Milenium Museum Edition.
O macheta superba din toate punctele de vedere ,cu materiale de calitate si o scara perfecta. |
Foarte frumoasa macheta si frumoase pozele ......... ;)
|
11 Attachment(s)
Porsche 928 - Autoart
|
superba.....cei de la auto art fac o treaba excelenta....felicitari de achizitie si bafta in continuare;)
|
Mersi! Modelul a fost foarte controversat ,pt ca nu multi spuneau ca nu merita.
Eu insa l-am luat de mult la un pret mult sub cel al pietei (sa zicem aproape cat un Maisto ;) ). |
Quote:
eu am vrut sa cumpar unu ,dar din 2-3 vizioante...niciunul nu era in regula...si am renuntat pentru moment. |
Ba da ,se inchide de tot ,problema e ca vopseaua are cateva ciupituri pe la imbinari...
|
Mie imi place macheta la nebunie,dar in continuare pretul mi se pare prea mare,poate daca o sa fie vreodata la reducere mi-o achizitonez si eu,mie mi se pare foarte bine realizata dar nu am vazut-o pe viu,asa ca nu pot sa spun daca isi merita pe deplin investitia,dar bravo tie daca ai pus mana pe ea la un asemenea pret!
|
12 Attachment(s)
Continui azi cu un model de la Minichamps si anume 904 GTS (sau Carrera 4 GTS).
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning