![]() |
Re: SERVICE IMAXIM PLOIESTI
Quote:
cu cine ai vb acollo cand ai dus-o ? Catalin ? |
cei de la service au zis ca masina a fost f. bine pregatita......se vede....
am fost sa cer codul de culoare iar patronul sau cine draq e a zis ca trebuie sa platesc daca il vreau sau sa fac masina tot la ei... cre k...... niste aroganti si nesimtiti.....nici nu imi mai bat capul cu ei... singurul mai de treaba a fost vopsitorul ..bogdan parca, care a incercat sa mi-l dea dar pina sa il gaseasca a aparut "bossul" si a zis ca ii tin oameni din treaba..... |
Quote:
si nu au zis care e cauza de sa exfoliat ? OPC nimic ? |
nu e vina lor...asta a fost raspunsul.....OPC ma gandeam si eu...sa vb si cu sormea care lucreaza pe la primarie poate trimitem un control pe acolo....
|
Quote:
|
Ce parere aveti de NeoServ ...
|
nici la kamastra service, pe langa neoserv, langa ca la mama, restaurant sa nu mergeti... mi-au vopsit si indreptat si mie cica masina....dar manopera sincer..lasa de dorit... zone unde vopsea a lasat-o scursa....in fine..:(
|
Recomand NeoServ (kia Service) - pod la sud ... se lucreaza super bine la capitol tinichigerie , vopsitorie
|
bravo boss ne recomanzi HOTI HOTILOR nu multumim
|
eu am plecat de la ei cu o impresie placuta,dar fiecare isi are impresia lui despre un anumit service
|
Una e sa ai o impresie despre ei si una e sa stii ce fel de service e Neoserv-ul.
|
ok, si ce service este NeoServ.... ? la ce sa ma astept incontinuare?
|
Pai a schimbat un prieten la neoserv bara spate, armatura, luneta, un stop + vopsit ce era de vopsit in spate + bara fata vopsita parca = 110.000.000.
|
avea vreun maybach cumva?,mi se pare exagerat de scump...
|
Quote:
Oricum , in caz de ceva trebuie sa eviti sa lucrezi cu ei |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning