![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
0740017526,sunama sa-ti dau adresa pt stopuri
|
Quote:
omu-i plecat in concediu momentan, cand se intoarce gaseste mesajul tau si ti le trimite |
daca ai macara pt st fata si motor pt dr spate....ti le iau eu. PS: felicitari pt recomandari
|
Gata am revenit din vacanta....multumesc Rd-woo de ajutor si recomandari...
|
Deci:
- macaralele geamuri s-au dat - caseta directie deasemenea s-a dat - chederele se vand doar la set....(altfel raman cu ele aiurea) |
Quote:
|
Quote:
|
set bun de chedere 50 ron....inca multe piese uppppp:twisted:
|
Motoras deschidere porbagaj pret
Si butonu. Pret separat daca se poate! |
Quote:
|
inca valabil...preturi bune...8)
|
Este sau nu??
|
scuze de intarziere...astazi am ajuns pe la masina si mam uitat....actuatorul nu il mai am...numa butonul este...scz de rasp mai grele dar lucrez la masina mea si ajung mai greu sa intru pe net...:oops:
|
Upppp..inca multe piese....printe care:
- stopuri originale in stare f buna - bloc stergatoare - bobina - elemente de motor (chiulasa, bloc in stare f buna, -150000km-, etc) - elemente de A/C - compresor original, recipient freon, radiatorul mic din interior, etc) - la cerere am si elemente de caroserie (capota, spoilere, aripi, portiere,etc) - consola centrala cu toate butoanele in stare buna (e si cu AC) - plastice de la volan si bord - carcasa din bord care cuprinde toate butoanele ( avarie, dezaburire,ceata fata-spate) in stare buna Plus alte piese...detalii la telefon sau lasati mesaj aici 0740661046 |
Upppp:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning