Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Logan - tuning by ZENDER (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/13563-dacia-logan-tuning-by-zender.html)

turbogrizzly 24-02-06 19:07

Re: Dacia Logan - tuning by ZENDER

spatele dragutz si jantele....dar si pretul e foarte \"dragutz\" :shock:

bodyspeed 24-02-06 19:13

prelungirea de pe fata nu e reusita de nici un fel
spatele ala ce mai arata frumusel si pretul nu e pe masura :cry:

cosminpilot 24-02-06 19:48

si mai exact stie cineva ce cuprinde si cum e realizat acest \"duplex tailpipes 2x90mm\" ?

HORIA_STI 24-02-06 19:50

hai frate terminati-va ca sa mor nu as da 900 de euro nici daca ma bate cu kitu' ala in cap...singurul lucru care da bine pe masina am spus si mai sus (parerea mea) sint jantele si tevile pe spate...da pe partea cealalta si daca era sa dea bine,sa fie cel mai frumos Logan din lumea pretul tot nu era frumos...VA PUP :D

Spark 24-02-06 22:55

cam asa ceva .... e prea scump ... si oricum ..si nici nu ii cine stie ce ...
si eu am vazut kituri mult mai faine .. si la pretzuri mult mai mici ...

Spark 25-02-06 09:24

spatele e destul de reusit .. si ii sta bine cu jentile alea ..
dar eu nu sesizez care e schimbarea la bara din fatza ...
prerea mea .. e ca trebuia sa scoata sigla aia cu logan din fatza .. si sa mai modifice ceva pe ea ...

wlady 25-02-06 11:33

masina vazuta in realitate e destul de reusite .. e joasa ceea ce ii da un look mai puternic .... mai bine va las pe voi s-o vedti in realitate ... langa AM pe 13 Septembrie ... nu dau mai multe amanunte despre masina ( nu vreau sa stric surpriza )

Dragos90 25-02-06 17:24

un lucru finutz, e frumos spoilerul spate

Eugen_TL 25-02-06 18:19

f scump si nu-mi place ! am o dacie la mine in oras alba mult mai ieftin si mai misto decat asta ! cand o prind daca nu uit fac niste poze

Urban_Racing 26-02-06 20:47

tre sa fi tampit sa dai aproape 1000 de euro pt un kit banal la o mashina nasoala ... adica daca ai facut gresheala sa itzi iei un logan sa mai bagi inca 1000 in ea !? aiurea ... singuru care ma incantat shi a mai skimbat aspectul mashinii a fost kitul de la pilot

SirNenea 27-02-06 11:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Spark\"
spatele e destul de reusit .. si ii sta bine cu jentile alea ..
dar eu nu sesizez care e schimbarea la bara din fatza ...
prerea mea .. e ca trebuia sa scoata sigla aia cu logan din fatza .. si sa mai modifice ceva pe ea ...

schimbarea e ca au intors v acela uitatyiva mai bine si o sa vedeti
urban nu te supara dar ce masina ai u ???

TSC-Us 27-02-06 16:44

ORICUM ARATA MAI BINE DECAT UNA DE SERIE! :D :D :D
CAM SCUMP! :shock:
NU CRED CA NIMENI NU AR ARUNCA ATATIA BANI PE ASA CEVA,DOAR UNUL CARE NU A VAZUT NICIODATA VREO MASINA ADEVARATA SI..NICI ALA!
SCUMP \"HALATUL\"!
DACIA LOGAN TUNATA E CA SI CUM AI VREA SA FACI DIN IEPURAS UN TIGRU! :D :D :D
...

Cabbano 27-02-06 19:44

asta vroiam sa spun si eu :evil:
e oricum mai bine decat un logan stock.iar la 900 E(puteti sa ma injurati :roll: ) nu mi se pare prea scump...in comparatie cu un kit pt un porsche(MFF) care costa 20.000 E sau $(nu mai stiu)

parerea mea... :)

SirNenea 27-02-06 19:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Cabbano\"
asta vroiam sa spun si eu :evil:
e oricum mai bine decat un logan stock.iar la 900 E(puteti sa ma injurati :roll: ) nu mi se pare prea scump...in comparatie cu un kit pt un porsche(MFF) care costa 20.000 E sau $(nu mai stiu)

parerea mea... :)

bai fratioare de nu compari masina asta si cu un mclaren sau mai stiu eu ce masini de 1 milion de euro sau dolari

Cabbano 27-02-06 21:04

stiu k fac parte din 2 clase total diferite dar...nu mai conteaza.
oricum arata mai bine ca una stock.multumit?

All times are GMT +2. The time now is 00:12.

- Copyright 2026 4Tuning