![]() |
pana se supara moderato :wink: :)
|
Coiotu am impresia ca este deja facut! ;)
|
Am si eu o nelamurire.... catzelul meu are nishte bube pe burta ... Se poate sa fi facut pojar? :lol: ....
Si ink o kiestie ... cum fac sa il scap de otita ca nu merge nici cu antibiotice :lol: .......\"Mah facetzi dreaq un topic de glume,baza,faze tari,etc. .........sa ne mai amuzam dreaq shi noi!! (io nu stiu sa il fac )\".... Apropo la ce a zis Coiotu' |
is coshuri... strange-le! :lol: :lol: :P :P :P
|
loloi tekno
|
Ba ia spuneti-mi si mie de unde pot lua un avatar marfa.... ca sta nu prea imi place :(
|
G-spot in legatura cu cainele tau :incearca sa le freci cu peria de sarma si cu \"dero surf\" ca scoate 99 din cele mai fercvente pete :) :twisted:
|
:lol: ms Add|cT pt sfat ... dar intelesasem din primu', nu trebuia sa te repetzi :lol:
|
:) g-spott asta e se mai intampla sunt si eu incepator dar nu pentru mult timp :D
|
Pai eu cum sunt mah ....
Apropo tu ar trebui sa te faci medic veterinar :P:P:P :wink: |
WAKE UP cu niste nesscafe 134 in unu....am deschis de mult topic funny..asa caaaaaaaa..gataaa..ca iara se supara moderatoru pe voi..si vi le stergeeeee....
p.s.wazaaaaaap.......gata! continuati pe funny stuff |
Offtopic, lucrul care va place cel mai mult.
Topicu' asta a fost facut in legatura cu nelamuririle pe care le aveti cu forumul, nu cu caini, tobe de esapament, etc. Sa nu mai vad mesaje de genu' asta! |
gata sefu! ;) hahahah
|
Sa traiti domnul Gabi .. promit ca nu se va mai intampla pana data viitoare :P ..... Ne cerem scuze :P :P .... :lol:
|
ciocu mic si joc de glezne ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning