![]() |
6 Attachment(s)
alte poze dupa ce am pus pleoape......si stateam intr-o zii asa si am pus niste folie pe faruri la misto sa vad cum ar arata mai innegrite....ce parere aveti?..............repet folia aia pe faruri e pusa aiurea sa imi fac o idee cum ar arata.....
|
Re: E36 - mandru posesor de bmw......:)
Quote:
|
chiar atat de putin consuma un 2.5 ? sau la mers exagerat de incet ?
|
Quote:
|
Quote:
|
dar un mers putin sportiv ? ca la asta ma refeream mers exagerat de incet, la bmw sa schimbi in 2000-2500 .. ma refeream sa schimbi peste 3000 si pana in 4000 sa zicem, cat ar lua asa ?
|
in fine.......2,5 mi se pare deja prea mare....astept alte pareri
|
un 2.5 vanos la mers normal ia in jur de 12`13 , la schimbat sportiv in jur de 15 , dar poate ajunge si la 17 , depinde cum schimbi ...
alte sugestii ? parerea mea e ca 2.0 24v vanos ar fi perfect daca vrei o combinatie intre putere si consum .... |
Quote:
|
eu am m 43 ..1890 cm...8 valve....si in oras mers normal imi ia 11.5...mers {mai nervos putin} ia 13 -14....daca merg sportiv ia peste 15...si este 1.8...este o mare problema cu motoarele de 1.8 pe seria 3 de la pisica incoace..pentru ca motorul este mic si caroseria grea...iar tu cand dai talpa BUBUTZULE tragi d el...de exemplu am tovaras cu e 46 2.0 24...care mers normal ii consuma 10.11...sportiv ii ia 13-14:)...scuza-ma...pai a mea consuma cat vrea cand ii dau..ca e prea grea caroseria...asa ca...mai bine te orientezi dupa un motor care nu "vei trage de el"
|
Bubutzule si eu am tot 316i doar ca e coupe,despre 1.8is ce sa zic este motorul la care m-am gandit sa-l pun si eu pe masina deoarece ma gandeam k are 136cp si cu "mici" modificari te poti "tine" de un 2.0 stock.....
Dar am ajuns la concluzia ca daca tot o sa fac treaba asta macar sa o fac o data si bine! De ce sa pun 1.8is care costa cat un 2.0 sau 2.5 si sa mai trec si prin aceleasi etape,gen:R.A.R,Omologari,service.....etc...dupa care sa am surpriza ca nu pot avea satisfactia care ti-o ofera un motor in 6cilindri si daca mai si trag de 1.8is un pic ma mai apropii si de consumu care il are 2.0...dupa care o sa mi se puna piticii si cum am schimbat o data motoru o sa l schimb si a doua oara ca doar..acu' e simplu stii ce ai de facut....si cine zice ca vrea BMW de consum sa si ia diesel.. PS:LA CONSUMU' CARE IL AM LA 1.6 SINCER CONSUMU' UNUI 2.5 NU MA M-AI SPERIE DELOC!!!!!!!! |
Si-mi cer scuze,nu vreau sa supar posesori de 316i,nu am spus ca motoru de 1.6 nu e bun,ba chiar e super ok.... dar e un motor de oameni normali fara pretentii sportive!!!
masina mea:https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...the-green.html |
dc majoritatea cu 316 vor sa schimbe motorul si nu cumpara direct ce este pe placul lor sau primul bmw carel gaseste il cumpara de frica, poate nu mai gaseste altul? ma gandesc k de exemplu un 325 are si mai multe obtiunii dect un 316 alt interior si mai multe chesti deci e mai avantajos dect transformarii.. parere personala nu vreau sa supar pe nimenii.. sunt curios dc majoritatea procedeaza aja..
|
uite cum e,eu nu eram mare pasionat de marca bmw.....mi s-a oferit ocazia sa imi i-au bmw-ul asta si mi-a placut ideea arata bine,motor 1,6.....bunicel dar cum ati zis si voi fara mari pretentii sportive......da in timp a inceput sa imi placa marca asta si am condus si un is si un 2,5l de 192 cp si m-a prins microbul.......daca aveam mintea de acuma imi luam ori un is ori un 2.0 din prima......
|
...cumpar ceasuri si trapa electrica care sa vina pe masina mea......
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning