Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Indentitati - Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1355-indentitati-craiova.html)

Theba 26-06-04 03:03

am uitat unele chestii :)
Am 18 ani,sunt din cluj-napoca si...cam atat,daca va mai intereseaza ceva,intrebati fratilor! :wink:

DJ 35 GAB 27-06-04 20:14

Re: Indentitati - Craiova

Salut Gabi!Eu sunt Gabu(pt ca sa asa ma stie toata lumea)Acum m-am inscris pe forum si sper sa ne intelegem bine.despre mie ce sa zic...Am o masina care e cam cazuta,acel cielo gri care nu prea lipseste de la raliuri:)in vara asta o sa imi iau ceva puternic la vreo 200 de cai si vreau sa infintzez o liga la craiova.despre masina mea actuala ce pot sa zic.e prabusita si la motor ... si la tot!am luat-o la 280 de mii asa ca ....si nu bag bani in ea(ma refer la tuning pentru ca o sa o mai tin cam o luna.got to go now. bye bye

Nume: laurentyu linca
Varsta:19(si eu dau baku)
Ocupatia: aproape student
Masina: cielo DJ 35 GAB
Hobby-uri: masinile,masinile masinile si.....aaaaaa era sa uit .....MASINILE!

Carmen 27-06-04 23:53

GAB, cu ce masina veneai inainte la liniutze?Eu daca nu ma insel abia de anul asta ti`am vazut Cielo \"in actiune\".

DJ 35 GAB 28-06-04 06:37

Re:

Carmen daca te uitzi tu bine la prezentarea mea eu am 19 ani asa ca mi-am obtzinut pemisul intr-o perioada moarta pentru liniutzele craiovene.te asigur eu ca sunt foarte familializat cu fenomenul si de pe la 15-16 ani am tot fost in jurul raliurilor din craiova....

g-spott 03-07-04 01:11

Salut tuturor!!
Nume: Radu
Porecla: Ratza
Nick: G-Spott
Ocupatie: nu pot sa zic ca sunt shomer ca Gabi... nu sunt nici elev nici stundent ... doar ce am luat BACu' ... va spun in continuare ce fac :)
Hobbyuri: Mashyni, motoare, calculatoare, mIRC, Pc Games, si de Alexius m-am plctisit :P
V-am pa ca dorm pe mine :(

Hashish 03-07-04 01:34

hahah..ca la politie..dar daca voi vreti..
Nume: Bobo
Ocupatie:none adica student
Masina: Cielo
Hobby:masini,curse,motoare(da' mi'e frica de ele momentan;sper sa depasesc pragul) si fetele frumoase..:D

Add|cT 03-07-04 02:59

Salza tuturor ...Nou pe aicea dar nu conteaza :oops:

Nume :Andrei
Nick :Add|cT
Ocupatie : Elev
Hobbiuri : Motoare ,mashini ,IRC,muzica (caut hobbiuri noi dak avetzi idei zicetile :D )

strengaritza 03-07-04 03:59

completare la prezentarea mea....
hobby... imi plac baietzii bunoci....
locatie...de azi..in dragasani...(flotant numai)\"
p.s. ziceti-mi si mie unde se gaseste somn de vanzare....ca io o sa mor de insomnie....
..daca siti vreun link..va rog...sa downl si eu ceva....acu inca nici nu-s agitata tare..e numai 5 dimineatza...si se face ziua...pe la 7..deja caut o drujba :chainsaw: sa-mi tai venele pe verticala....
:shock:

na....tre sa va las ca ma intind..da' nu mi somn :(:(

invmic 05-07-04 23:01

salut
nume:stefan
ocupatzia:student
masina:oltcit club 11 RL
hobby:masinile,pescuitul,calculatorul,muzica

sonnya 11-07-04 19:01

hai sa ma prezint si eu ... cu intarziere dar merge :P

Nume : Anca
Oras : Craiova, deocamdata.. pt ca o sa ma mut in buc vara asta..
Varsta : 17 ani..
si cam atat ... :)

mI^cHeLLe 12-07-04 20:30

Nume: Mihaela
Varsta: 20 ani
Ocupatia: studenta

Masina: Opel Tigra, pe care nu o mai am :(
Hobby-uri: acceleratia, masinile, Gabi si \"Lacrima lui Ovidiu\" (de preferat cat mai vechi)

Gabi: am modificat putin. Sper sa nu fie vreo probelma :)

ranzi 16-07-04 14:37

hai ca ma bag si io pacilea in zama si sa va zic si io cateva despre mine am vro 19 anishori, carnet, sunt (oficial) student si am si io o rabla de majina cu care nu ma laud :)) hoabe dale am si io cateva ca cum ar fii netu majinile ji parca uitai majinile :))

mikey 06-08-04 23:39

Salut.Cam tarziu vin cu prezentarea da ce sa-i faci...better late than never.
Nume: Andy
Varsta: 23 ani
Ocupatia: proaspat absolvent de facultate :D
Pasiuni: masini&tuning - ca de altfel majoritatea celor care se aduna aici pe forum
Masina personala: bmw 324d (ursulet)

Ma bucur sa vad ca multi dintre cei ce intra pe 4tuning sunt din Craiova.

P.S.: gabi ai aceleasi preferinte la tigari ca mine...cu diferenta ca eu fumez ultralights nu lights. :D

TranceGirl 21-08-04 01:53

Da.. si eu vin tot cu intarziere, am de recuperat la sectiunea \"Craiova\" si am zis sa incep cu prezentarea.
Eliza, 23 ani, am terminat fac. de Kinetoterapie vara asta [nu`i asa ca v`am bagat in ceata ? :lol: 8) ] ..
Am un Opel Ascona .. kam vechi dar merge :wink: prea bine pt. varsta lui [din acte :-\"] :D
Ca pasiuni iubesc -->masinile frumos facute [cu gust..] sau cele care au potential chiar daca nu`l arata la prima vedere ;), cursele, scartaitul de roti si mirosul de cauciucuri incinse.. Imi place sa conduc mult [&bine:p] ore`n sir.. ma relaxeaza.. is like a drog i`ll take EVERY fu**en hour :p
--> muzica [trance, house, tehno, black], cluburile [Krypton], garronele &\" dieselu`\" [cine shtie cunoaste :wink: :roll: 8) ], marea &plimbarile [excursiile.. cortu`.. muntele.. etc], sportul [aerobic in special], biliardul, prietenii adevarati &kefurile cu ei :wink: :woowoo: :drunk:
Mai presus de pasiuni.. iubesc copii.. si in special pe fetita mea [1an si 2 luni] care este si va fi cel mai important lucru din viata mea &cea pt. care am mai renuntat la viteza &la way`ul agresiv de condus.. Este singura care a putut face asta ..asa mica cum e [Well.. now i`m with \"BABY ON BOARD\" :p ] Dar asta nu inseamna ca o sa lipsesc de la curse [in masura in care imi permite timpul`].. sau de la intalnirile voastre unde poate o sa ajung odata si odata...
Nice reading u :wink: c`ya

kandya 30-08-04 17:18

Holla!

Nume : Carla
Ocupatia : Eleva(momentan :lol: )
Hobby-uri : :peace: AUDI TT :peace:
Telefon : ntz ntz ntz :censored:

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning