![]() |
Re: Vipera indopata de Underground Racing
Quote:
|
Quote:
ultima data cand am citit cifrele veyronului zicea ceva de genu 0-300 in 16 secunde. nu stiu ce fac americanii aia de la ei nici o masina europeana nu functioneaza cum ar trebui. oricum mias pune banii pe veyron numai dupa cate 5 secunde cat ii ia lu ala sa schimbe viteza la viper. |
Quote:
|
Quote:
|
de unde goana asta pentru mii si mii de cai putere....ma intreb cam cat din puterea respectiva se transforma in viteza acceleratie....
|
nu am zis ca nu stie sa schimbe, am zis ca masina schimba lent mare parte pt ca are turbolagu cat o zi de post, nu am zis de pilot, ci de masina. veyron are dsg, deci nu sufera asemenea probleme.
|
de ce la orice masina peste 1000 de cp , trebuie sa se ajunga vorba de la ea la veyron ? sunt alte threaduri pentru veyron , asta e pentru VIPER
|
este o diferenta uriasa pt 200 de caii de 1.2 bari daca am calculat eu bine ????
|
Quote:
|
jos palaria,kit frumos motor de 1300 bhp,negru p negru... ceva mai rar
|
Quote:
P.S. ala e un Viper deci o icoana la care sa te inchini cu doua maini u ai fost atent cum arata, incredibila jucarie Kia Rio :2gun: |
Quote:
0-100 km/h 2.5 seconds 0-160 km/h 5.4 seconds 0-200 km/h 7.3 seconds 0-300 km/h 16.8 seconds Quarter mile 10.2 seconds Nu stiu de unde scot americanii 24.4s la Veyron. |
R, racheta clar, monstruos motorul...
|
tari modificarile exterioare, viper fiind o masina cu un design extraordinar. cat despre motor...foarte multi cai dom' le:), tre' sa fii atent cu acceleratia pentru a nu-ti pierde cunostinta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning