![]() |
Re:
Quote:
S2000 are cu totul alt motor, e vorba de seria F, n-au nici o legatura intre ele. |
ai dreptate... e seria F... dar asemanari sunt multe. chiar si blocul e acelasi...
|
am vazut modelul asta de serie de acum in showroom shi pot sa zic ca nu imi place sa vedem ce skimbari o sa fie la asta
|
Triunghiuri, triunghiuri, colturi... Noua Honda Civic este intr-adevar masina zilei de maine. Vreau si eu una. Pacat ca nu e gratis, dupa cum bine spunea cineva mai inainte.
|
IN SFARSIT O MASINA MAI ACCESIBILA,LA CARE TE-AI MAI VEDEA LA VOLAN!
CAM CAT E UNA? |
Top Gear spune cam 17,000 lire sterline. Asta vine la.... nush. mult cam... 24.878,40 Euro :D . In UK...
|
Sincer mi se pare mai frumos originalu.
Asta parca e prea decorat cu spoilere si praguri ciudate... |
Ei... e model sport, ce voiai? Vrei sa spui ca ti-ar place mai mult simplitatea gen Megane RS? Mie unul nu. Plus ca este ceva mai ieftina decat competitia europeana. (GTI si Megane RS se vind cu 22000 lire sterline in GB, Astra modelul sport - am uitat cum ii spune - costa 20000 lire)
Eu zic ca merita. Din diferenta de bani iti cumperi praguri, eleroane si stopuri de care vrei. |
Re: Honda Civic Type-R Concept
Mmmmm...e bestiala masina asta!Abia astept sa o vad,testez,etc...
|
:shock::inyourfac Din momentul in care mi-am aruncat privirea asupra ei am ramas socat. :blink::dribble: masina asta merita sa te bagi la rate pt ea. Dar sa vedem cat iese rata...
|
masin asta ii reusita ca design si cred ca si ca performante.seamana cu lancer evo 10.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning