![]() |
da, michelle a spus tot ce era de spus, nu exista asa ceva, decat ptr scurt timp ,fanete a adaugat , si mai bine , eu vin c`o intrebare retorica, daca ..o chestie d`asta, de amicitie ,n-are sanse, daramite ,o prietenie intre un el si o ea , fosti iubitei .. that`s like ... NEVER goin` 2 work :) never ever :) cel putin din cate stiu eu
|
....ok uite zik eu sincer......o femeie nu cauta intr`un amik niciodata un amant asta ti`o zik KLAR ...dak vrea un amant cauta un amant si la cat de mult s`au smintit femeile in ultimii ani crede`ma li se kam rupe knd au amant(nu ai observat k akum nici nu se mai chinuie sa se fereaska :roll: )....amicitiile pe care femeile le fac cu brbatzi cu care doar poarta diskutii pe diferite teme sunt de alta categorie...ok ia`ma pe mine exemplu : palavragesk paci pe forum si mi`am facut cativa amici ...ce crezi k vb cu ei?...diferite teme incepnd de la mashini pana la ce caine am si crede`ma vor ramane numai amici ptr k i`am facut ptr a diskuta nu ptr a`mi cauta un amant in ei (bee serios :lemon: ) ...intelegi....eu am zis se pot pastra amicitii dak se stie a se pastra o oarecare distanta in ceea ce priveste relatia de amicitie...nu k fanete :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
m-am simtit minunat avind in vedere ca era foarte atre gagica, mi-a parut rau ca s-a terminat dar.... asta e s-a terminat am trecut la urmatoarea :) oricum dupa cum am mai zis daca este o relatie de amicitie intre un baiat si o fata exista interese la mijloc exact cum s-a intamplat la mine in majoritatea cazurilor Quote:
|
:twisted:
cred ca \"tuning boy\" na nickname -- n-ai avut si tu .. inspiratie mai nene ma ... :) cred ca dudu asta se referea la altceva, 2 persoane, de sex opus , in acelasi oras, probabil acelasi loc de munca - scoala , etc, vazandu-se zilnic , petrecand minim 6 ore pe zi impreuna ,la ... o prietenie adevarata ... ceva gen : my best friend is a .... grl :) nu ... cum sunt eu cu tine dhevhilhisHhHhH lhipshhh ... :) |
Re:
Quote:
......da kum sunt eu cu tine? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....buhhahahahaahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
tot la ce am zis eu se ajunge , NU MERGE ,ea vrea, el nu vrea, sa continue .. el vrea... ea nu vrea... unul o sa vrea doar amici , celalalt mai mult ... IN CONCLUZIEX ! NU VA MERGE ! la un mom. dat va face poc :) |
Re:
Quote:
trust me...it ain't gonna work forever ;) just 2 months...TOPS ! |
Re:
Quote:
:D psycho , jur ca n-am facut nimic si nici n`o sa se intample :) |
Re:
Quote:
2 luni tops :) u know`em all ... iti pov. eu pe ym despre ce e vba ,anyway,intradevar, 2 months .. mai mult , imposibil :D dup`aia pauza, si .. poate odata rar candva .. oarecum .. :)) lala lili ... discutii . aiurea ... si atat |
da , asta cam asa e da a stii ca la mine a mers mai mult de 7-8 luni in care aveam prietena si tot ma mai vedeam cu fost Wink
Quote:
poti sa iti mai faci amici multi si ca un \"back-up\" in cazut spelberarii relatiei tale cu prietenul, pentru ca in felul asta iti inneci cel mai usor amarul - gasinduti repede un iubit |
hmmmz unii inteleg ce spun altii nu!
devil nu am zis ca pritenul(amicul f bun) sa devina amant--- unde am scris eu era vorba doar despre un exemplu de discutie intre fete...deci nu are treaba amicul cu amantul ! santos:mam referit la prieteniile f apropiate.. nu la alea care vb o data pe luna un subiect mai deschis... ( una e sa amicitie alta e prietenie) uneori relatia de prietenie se incurca (asa cum sa intalmplat la mine si nu pot spune ca-mi pare rau deoarece a fost si e ceva misto)...dar alteori sa stiti ca se pastreaza de-a lungul timpului o prietenie buna,atata timp cat niciunul dintre indivizi nu-l intereseaza altceva decat o prieteniE :wink: |
eu zic sa va calmati
si va rog insistent sa numai dati quote cand deja cateva persoane au dat inaintea voastra ....facand astfel un carnat care se intinde pe toata pagina |
fara interes nu cred ... asta`i parerea mea ... nici nu dadusem de topicu` asta pana acum
wahtever totul se merge pe schimb si interes .. te ajut cuaia daca imi dai , faci aia |
Re:
Quote:
|
o sa fie ami devreme sau mai tarziu
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning