![]() |
Baieti sunt de treaba!!! Eu zic ca nu-si are rostul topicul asta, ar trebui sa vedem ceva interesant aici si nu astfel de certuri de 2 BANI !!!
DA SUNT DE ACORD CA EVILSANTOS ESTE STRESANT (pe forum)!!!!! dar dupa cum imi spuneau si altii ... E BAIAT DE TREABA !!! Am stat cu ei la masa si dupa cum am vazut eu... daca unul din ei ar fi avut necazuri cu altcineva din \"afara\" AR FI SARIT UNUL PENTRU CELALALT !!! GARANTAT !!! Lasati-o balta ! Pe baietii ii batuse soarele prea mult in cap!!! Daca nu va CONVINE ceva din ce v-am spus... va astept in acelasi loc sa discutam la o bere (suc) !!! Mai lasati Forumul cu chestii deastea ca-l faceti \"VARZA\"!!! Hai ca va ReSpEkT, va SaluT si ... (alte forme de salut dragi NOUA) |
Daca acest conflict a fost rezolvat intre ei, live, sa asteptam \"expirarea\" rangului de stresant (el dureaza o saptamana). Nu cred ca-i o rusine :)
|
as vrea daca se poate :) sa lasati asa avatarul meu ... dar sa scoateti stresant dupa o sapt :) imi place e marfa..
vivi super baiat .. facut ieri cinste la baieti dupa cum a zis .. cu vreo 5-6-7 nu mai situ cate beri :P ,ieri am primit si stikerele a fost marfa rau.. pacat ca nu ati venit mai multi.. |
santose devii din ce in ce mai stresant.
ma bucur ca a-ti rezolvat totul pe cale amiabila. zicea gabi ceva de faptul ca suntem o comunitate & stuff. in orice comunitate exista si un legiuitor. deci pana la urma este nevoie si aici de unu care sa taie si sa spanzure. fara prea multe explicatii. si iar mai avea dreptate cineva: una e la tastatura, alta e live. ma mai gandesc io sa filozofez ceva si va spun dupa aia. pis man si iu leitar in h. teic chear olueis uear ior sitbelt. |
Eu cred ca se face prea mare tam-tam cu toate certurile astea!
Aveti ceva de impartit?Intalnirea e cea mai buna.......hotarati acolo care e mai tare si daca o rezolvati amiabil sau nu! Mai citeam undeva pe forum ca cineva i-a spus lui GSI......nu mai stiu ce!nici eu nu sunt un micut dar GSI :shock: :shock: Asa ca.....pe tastatura toata lumea e cu tupeu! Nu va stiu pe toti dar daca am ceva de impartit cu cineva nu am sa o fac prin texte,injuraturi .......etc! PS Cred ca e o mare tampenie sa va certati....parca aveti 2 ani! Vorbim mai multe diseara! peace |
Santos: avataru' a fost cautat special pentru atribuirea acestui rang. Nu cred c-o sa-ti ramana.
COObra: niciodata nu s-a taiat/spanzurat pe forum. In cel mai rau caz s-a atribuit rangu' \"STRESANT\" care a stat o saptamana. De obicei, s-au linistit spiritele. Cred ca si acum se termina cu bine... Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning