![]() |
Re: Bugatti Veyron versus Nissan GT-R
ce se duce animalu:)
|
eu raman la masina visurilor mele....desi va ramane doar in visele mele aleg Veyron
|
fratilor dar dc sa nu ne am amintim de versusu intre mclaren f1 si bugatti ? votat nissan clar !
|
Si filmuletul asta ce vrea sa demonstreze ?cat de idiot e Veyronul sau ce?:lol:Aleg Nissan GT-R fara nici o ezitare!Masina asta detine recordul pe Nurburgring cu "numai" 480 de cai si asta spune multe!;)
|
mda mclaren f1 cu motor 6,1 bmw facuta in 93 a stat in fatza marelui veyron w16 motor de neam prost 8.0 shi 4 turbine shi aproape 400 de cai in plus pana in 250 de km/h shi pe o liniutza de 402 m si-ar fi luato rushinos ... ca acolo s-au dat pe o mila ... in plus nimeni nu a vazut mashina asta sa concureze cu alta mashina pe circuit ca sa testezi mashina asta in linie dreapta cu mashini cu motoare mult mai mici si cai mult mai putini tre sa ai lipsa ceva piulitze pe la mansarda ... anyway i hate this car ! and i hate vw shi cu totzi verisorii si fratiorii lor gen audi , skoda seat shi asa mai departe
|
toate vs-urile in care una dintre masini e bugatti sunt in linie dreapta, probabil i-ar fi dat-o gtr-ul daca faceau si trei curbe. oricum eu nu suport bugatti, o masina de doua tone, care arata ca un porc si care stie doar sa accelereze foarte tare, realizata pentru cei care vor sa afiseze opulenta si grandomanie
|
Quote:
ps:numai Anaconda nu e de acord!:lol:stai putin sa vezi ce o sa te atace pe thread-ul asta !:-P |
si prin acest film se demonstreaza ca : dupa cum spunea cineva "cea mai rapina masina din lume este mai rapida decat o alta masina" fara sens, parerea mea, sunt 2 chestii diferite
|
bugatti stie sa fuga doar pe linie dreapta in schimb GTR fuge si drept si in curbe si cum vreti voi.daca GTR avea sub capota 1000cp sunt sigur ca altfel ar fi stat treaba e linie dreapta.
Tot GTR-ul ramane baza |
Quote:
|
eu zic ca videoclipul asta vrea sa demonstreze un singur lucru, faptul ca o masina ca gtr-ul, un dream car care e considerata senzationala de catre multi dintre noi tot nu se poate compara cu regele automobilisticii din momentul de fata. cu toate ca au scos americanii niste dracii care fug mai tare...alea au la baza motoare de corvette tunate si rastunate sau alte bigblock-uri nebune...veyron-ul nu este pentru oricine, este o masina speciala, construita pentru cei carora un lambo sau un ferrari li se par cam lente...daca eu as fi un rege sau un seic nu cred ca m-as sui in altceva decat intr-un bugatti
|
de ce nu se face Bugatti Veyron VS Pagani zonda R???
|
stiu k o sa zica lumea pe aici k sunt taran si toate apelativele posibile dar oricum amandoua sunt in afara razei mele de buget si presupun k a multora de aici ...si dc sa visez la gtr cand pot sa visez direct la veyron...poate sa se spuna multe prostii despre ea...dar cu siguranta va ramane cum e mclaren si dupa multi ani... imi place cum arata si cand te gandesti numai la tehnologia care o cuprinde cum au facut motorul si toate 4 turbinele.....va puteti imagina cum se aud in realitate?
|
Problema ca nu se fac teste in curbe, pentru ca il poate invinge orice masina sportiva, e lenta tare in curbe, daca nu poate recupera cu atata putere handicapul din curbe in linie dreapta si ramane tot in spatele celorlalte masini e clar...are comportament de berlina.
|
Quote:
Cate Veyron ati condus voi pana ati ajuns la concluzia ca pe circuit nu ar fi avut Veyron sanse ? E putin amuzant cum Slayers inca bate apa in piua cu teoria lui idiotica si falsa. Cei care au condus Veyron au spus ca este incredibil, ca parca invinge legile fizicii pe viraje si ca este incredibil de rapid, are timpi pe circuit similari cu Ferrari Enzo, F430 SCuderia, Pagani Zonda F si totusi nu face fata masinilor sport. :lol::lol::lol:. Oare pe cine sa cred, pe aia care au condus Veyron (sunt filme pe youtube, fifth gear sau revista Supercars unde de asemenea mai erau in VS si Enzo, Carrera GT) sau pe Slayers care in cel mai fericit caz a vazut Veyron in poze sau filme ? Hmm...grea decizie :lol::lol::lol:. Ar fi cazul sa nu mai traiesti prin www.fastestlaps.com si sa te trezesti la realitate. Si daca Enzo, Scuderia, Zonda F, Carrera GT nu sunt performante pe circuit, extrem de performante (doar sunt facute in mare pentru asta) atunci cine este ? Cat ai vrea sa fie de rapida o masina de 2 tone care prinde 407 km/h (limitata electronic), are un interior foarte frumos si nu crapa din 1000 km in 1000 km ? E aproape halucinant cu cata dezinvoltura poate abera Slayers. "e lenta tare in curbe" :lol:. Ce sa recupereze in linie dreapta ? Ti se pare ca pe ring e al naiba de multa linie dreapta ? Vezi ca circuite sunt si Monza sau Indinapolis sau altele de genu si ghici ce ar face un Veyron pe un circuit ca ala cu multe linii drepte. Pe nimeni care a CONDUS Veyron nu am auzit sa spuna asta si totusi tu care ai vazut cel mai aproape Veyron la 20 cm intr-un wallpaper ai curajul sa bati campii in halul asta. In ce vis ai condus asa ceva si ai ajuns la concluzia asta contrar alora care AU CONDUS asa ceva ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning