![]() |
Quote:
|
....sorry am uitat sa precizez.......e absolut bestiala masina !!!! Nu cred ca mai e nimic de comentat !!
|
Hai k st stresant....dar acu m-am uitat mai bine.... in deschiderea topicului scrie 0-60 mile/h adica 0-96 km/h . RS4 are 4.8 sec 0-100 km/sec si cabrio are 4.7
|
Super masina ce mai! Oare ce senzatie mai tare exista decat sa ai un astfel de cabrio cu o astfel de putere? :roll:
|
Re:
Quote:
~Nautilus |
Re:
Quote:
|
E dementiala masina , dar despre poza aia cu \"RS4 coupe\" ? Exista asa ceva? :shock:
|
Re:
Quote:
nu exista rs4 coupe ... oricum ... mai degraba mi-ar place sa fie coupe decat cabrio. Poate o sa apara cu noul A5 (cam un a4 coupe) si un rs5 :shock: :D .... ar fi bine de tot |
Da , arata bine bine poza aia cu ala coupe chiar belea , si cabrio e frumos dar parca ii lipseste ceva ... nush,de frumos e frumos oricum....dar pretul?
|
Cabrio nu mai aduce a bestie, a mancator de frunze, de asfalt, si... de ... copii :lol: (metaforic ... doamne fereste :) )
|
cabrio-ul clar nu miroase a masina super sport adevarata
|
SI FRUMOASA SI \"DESTEAPTA\",DAR OBRAZNICA LA 420...MDAAA.
... |
Audi A4 asta nou chiar e o masina frumoasa. E mult mai impunatoare decat modelul precedent. Si la 420cp e o bestie la costum.
|
Sincer ... mai mult imi place a4 vechi ... adik ... ambele sunt frumoase ... dar imi place ca modelul vechi e mai grasun ... si ca are curul mai lasat (poate sunt subiectiv)
|
RS4 nu se pune in ceea ce am zis eu .... e ...SUPERB ..... si are si cur grasun ... are niste aripioare umflate .... :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning