![]() |
Re: Acura prezinta noul ZDX
offtopic :
@bmwowners 1.Acura (Japanese: アキュラ, Akyura?) is the luxury vehicle division of Japanese automaker Honda Motor Company. (citat wikipedia) 2.Acura TSX = Honda Accord (TL e alta) ontopic : Amandoua sunt frumoase atat interior cat si exterior. La performante, sunt deaccord , poate ca acura nu va avea (mai mult ca sigur) un motor din clasa 5l, dar nici cu un v6 3.7 nu mie rusine. La fiabilitate sa zicem ca sunt apropiate (fiabilitatea depinde clar de modul de exploatare). Serviceurile ar inclina clar balanta in favoarea acurei. Mai ramane sa vedem si pretul si teste cu o versiune "reala" . As alege Acura (parere subiectiva), dar sa vedem de unde o luam :)) |
Acura se vede din prima ca este destinat mai mult pentru piata americana, linii drepte, design mai colturos, nu impresioneaza prea mult la exterior, un fel de x6 in colturi, dar interiorul este chiar reusit.
|
Urata si acura si x6 sincer nu imi plac nici una dintre ele as prefera un tractor John Deer "full option". Nu imi plac SUV-urile indiferent de fabricant sunt urate si prea mari.
Kia Rio:2gun: |
Quote:
|
Poate sunt eu un nepriceput nu contest asta insa am o simpla intrebare. Daca Acura este marca de lux a lui Honda cum se explica faputl ca cea mai luxoasa masina Acura este 47000 de DOLARI si un Honda Legend pleaca de undeva de la 58000 de EURO (datele luate de pe siteurile producatorilor) ce e drept pretul la Legend e luat din Romania ca nu am gasit pe siteul oficial probabil e undeva tot la 45000 de dolari mai jos de atat ma indoiesc??? In plus cum este divizia de lux daca Honda Accord=Acura TSX in proportie de 90%??? Da Lexus este divizia de lux de la Toyota si nu am nimic de comentat pentru ca au masini cu mult peste ce produce Toyota si inteleg superioritatea lor modelelor si calitatea materialelor. Nu stiu de ce ar inclina balanta serviceurile pentru Acura in primul rand nu stiu nici preturile nici nimic de la Acura nu stiu nici macar daca se pot face reviziile la TOATE serviceurile Honda ca stiu reprezentante Toyota unde nu se ating de Lexus.
In ceea ce priveste motorul de 5l de la BMW a zis cineva ca nu se stie ce motor va aduce Acura pe masina si eu mi-am dat doar cu parerea ca ma indoiesc ca vor scoate mai mult decat BMW. Sunt parerile si intrebarile mele de necunoscator dar e bine ca sunt multi alti cunoscatori care imi pot raspunde si ma pot lamurii ca ei sunt genii in alte masinilor. |
Nici una , nici alta. Ambele mi se par ciudate , in schimb as lua fara doar si poate Infiniti-ul FX50 S care desi e putin mai slabut decat X6 xDrive 50i , arata intr-un mare fel in special la exterior iar sunetul motorului e o nebunie.
|
sa nu ma injure lumea ca am votat x6 (spate de rata) da imi place mai mult si nu s cocalar
|
Quote:
Bafta! |
de ... c...t :| urata in draci n-ai cum asa, x6 e ceea ce trebuie zdx pistol cu apa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning