![]() |
Re:
Quote:
|
Pai sincer nu vad cum o masina de sq participa la dBdrag....
|
Si de ce anume...?
Daca sti cum sa iti realizezi sistemul, nu este absolut nici o problema... Nineinteles, nu o sa participi la dB Drag in Monster... :lol: Dar uite, masina lui Radu Cheveresan, Lancia de Arad care a obtinut in Extreme 151+dB, este conceputa pentru EMMA, atat ESPL cat si SQ... si uite ca obtinut peste 151 db si in dB Drag :wink: Oliver Check, Campion European EMMA ESPL 2005, 2 x GZ PW15XQ, 4 x GZ 1.6000SPL, etc... participa inclusiv in EMMA SQ, in pro... declupand pur si simplu subwoofer-ele... si exemplele pot continua... inclusiv noi in Fiat Doblo, avem un sistem pe 4 cai - care va participa in competitii SQ... pt. etapa de la dB Drag, noi pur si simplu am scos sigurantele de la celelalte amplificatoare si am alimentat la 16,5V amplificatorul pentru subwoofer-e... transformare care dureaza 2 minute... Si te asigur ca sunt miulte masini care doresc participare atat in dB Drag cat si in SQ... :wink: |
Atunci ce sa zic....la cat mai multe :)
|
Re: Regulament SQ shi grupe SQ
Si eu sunt interesat de regulament la SQ...
Am inteles ca in functie de valoarea sistemului se clasifica (pana in 2000 de euro si peste) sau asa ceva, si mai e o chestie dak ai sau nu condensator (asta banuiesc ca se refera la categ "amatori")... Oricum... dak are cineva detalii |
Re: Regulament SQ shi grupe SQ
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning