![]() |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
si asta e frumos
|
:wink: :wink: misto' poze
|
Da , misto pozele .
Mi se pare interesanta ideea de a modifica o masina deja modificata din fabrica . |
Da...si ce te faci cand iti vin pitici pe creier si vrei sa modifici un AMG tunat la nush ce firma? Ce naiba ii mai pui? :P :D
|
Orice nash isi are nashul! Asha ca totdeauna va mai fi ceva de modificat, de personalizat! :D
|
Re:
Asha e...una e sa te chinui tu sa ii pui una, alta....asha o duci la o firma de tuning..tu stai acasa si iti vine masina....nu mai pui munca si suflet in ea.
P.S:eu nu mi-as modifica un mercedes. P.P.S:nici nu mi-as lua mercedes. |
Quote:
@BogdanCMS : Pai da-ti seama ca sigur se va trezi cineva si va pune lip peste spoiler sau ... neoane sau ... stiu eu , la motor modificari , etc , peste spoileru` de amg sau hamann sau altii . Un amg se poate modifica si la motor , deci si atunci se poate spune ca s-a modificat un amg . |
Nu mai, eu ziceam de ex daca ai cumparat de la cineva un AMG tunat full de ex la Hamman sau Zeno si vrei sa-l mai tunezi tu, ce naiba sa-i mai faci? Sa-i pui aripioare ca in Taxi 2?
Din pacate, Mercedesurile s-au tzaranizat/tziganizat la noi...Iar de tehnologie, nu mai vb, halal tehnologia asta a lor de ultima ora, cititi aici toate cazurile si va minunati: http://www.topgear.com/content/my_to...fers/C7/K1/13/ |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
loool ca asa ceva nu v]ar place nu? :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
a? :)
|
@BogdanCMS , ai dreptate .Cu chestia asta mi-am schimbat parerea total despre \"mertzane\" :)
Deci e clar: dai banu` , ai luat teapa. Quote:
|
ESPinoza nu as da bani pe asa ceva, iar daca as primi-o cadou as vinde-o
la cat costa un CLK tunat iti iei supermasinade 10 ori mai tare parerea mea |
ciudat arata eleronul ala pe clk... nu vi se pare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning