![]() |
1 Attachment(s)
da,deci inca o dovada ca daca ai ceva bani (mai multi asa :D:)) ) si un pic de bun gust poti sa obtii ceva f frumos.
din punctul meu de vedere,nu este exclusiva,deoarece pun pariu ca mai exista ce-l putin 15 la fel in europa...de ce?pentru ca este kit,nu custom made :twisted: nu vreau sa fiu rau,dar la banii bagati putea iesi ceva mai frumos.iar culoarea as schimba-o,nu de alta,dar zici ca e taxi de germania (stiu ca merge cu interiorul alb) :):D:) :twisted: ca motor,nu stiu ce si cum,dar acel ghemballa din bv are prioritate din punctul meu de vedere. oricum,da bine pe la pescarush :roll: |
3 Attachment(s)
Pareri si Pareri
Din cate am inteles proprietarul detine o companie specializata in importul si distributzia accesoriilor de Tuning reprezentand marci f. titrate in domeniul after-marketului auto . Pentru cei ce inca nu au vazut-o inca , o pot vedea aproape in fiecare zi parcata in fatza magazinului FLAMINGO de la PIATA MUNCII. poze , dar din pacate cu tel...... |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Deci masina e :yikes: :yikes: ....Dar nu stiu ce sa zic in privinta acelui Cayenne negru...denota mai multa forta :chainsaw: ...oricum FELICITARI ambilor proprietari...si ink un lucru...INTERIOR DIN PIELA ALBA..... :2gun:
|
de unde ai pozele din I pagina din I post ?
masina am vazut-o de max 5 ori pe strada ... :o :? :shock: |
Super masina........arata ff bine!!!!!!! :D
|
ce mai, extraordinara....
|
tot exista ceva de comentat la masina care are totul pus pe ea perfect!
nu pot sa spun decat EXTRAORDINARA.exceptand faptul ca sunt bagati bani in ea \"fara numar\",mai e cumparata si CASH! |
Masina e super....la exterior tot ce este montat pe ea fac parte dintr-un kit, kit facut de TechArt denumit MAGNUM....dk a umblat si la motor inseamna k are 600bhp, 865Nm si atinge suta in 4,5s :yikes: :ciggy: :drunk: pt mai multe informatii..... :arrow: http://www.rsportscars.com/eng/cars/techart_magnum.asp
|
pt dj16xxs: dk are numere obisnuite nu inseamna neaparat k a fost cumparata cu cash....poate fi luata in leasing....si din kte inteleg ...proprietarul ar detine o firma sau ceva de genu asta ... si din punctul de vedere al firmei e mai profitabil sa fie luata o masina in leasing dekt cu cash....
|
IMPECABILA. Rostesti doar numele si e deajuns
|
Re:
Quote:
|
da...si mie imi miroase a cash...da' km asa o gasesc eu logic....
As putea sa spun ceva mai sigur dk as sti dk a umblat si la motor....Dk umbli si la motor knd ein leasing e mult de alergat dupa acte...mi-a zis un prieten ce a patit el knd a vrut sa-si modifice un amarat de clio....si fiind atata bataie de kp cu actele s-a lasat pagubas.... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning