![]() |
Re: BMW 318is
Quote:
e masina mea si cer cat vreau pe ea,ce nu ti se pare normal in chestia asta.. daca o vand sau nu la pretul asta,tu tot nu castigi sau pierzi ceva.. si poate nu ai vazut ca masina nu mai este de vanzare... |
Quote:
|
Cu bisnitarii de masini nu discut.Punct!
|
Quote:
|
Devii cam obraznic, MUCOSULE!!!Se vede ce educat esti!!!
|
Quote:
|
Am avut doar o parere despre pretul masinii.Nu am defaimat-o.Faptul ca am si o <cobra> pe langa alta masina nu cred ca e ceva de batut joc.Nu am vrut sa supar pe nimeni! Bafta in continuare!
|
Prietene mario te invit sa vii sa vezi masina,apoi mai mergem si vedem impreuna 10-15 pisici care sunt de vanzare,dupa care mai discutam daca e mare sau nu pretul masinii.
Si inca o data repet,nu ne intereseaza normele de poluare si faptul ca e impozitul nu stiu cat.Aceasta e o masina f frumoasa cu o motorizare decenta care ii este adresata unui pasionat.Daca nu intelegi acest termen sincer nu stiu ce cauti pe acest forum si ce cauti in aceasta comunitate care se numeste 4tuning. Si nu e nimeni samsar sau bisnitar cum spui tu,pe om il batea gandu sa dea masina doar pentru a lua un Class II daca ai auzit de asa ceva ....desi si el ca si mine si ca multi altii de pe aici si-ar putea permite o masina mai noua... Daca tot nu te-am lamurit nici o problema,eventual ma apuc si iti insir o lista cu o mica parte din baietii care ii cunosc, cu masinile lor si banii bagati in ele,insa nu are rost zic eu...sunt "cazanele" alea dupa care baliti cu totii cand le vedeti pe la saloanele auto sau cand vedeti ca nu va puteti tine dupa ele cu "bolizii" vostri de n-spe mii de euro. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning