Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femei intretinute (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13411-femei-intretinute.html)

needBrain 22-02-06 16:10

pai si te mira ca e materialista???
frateeeee,in ziua de azi sa te miri daca dai de una care NU e materialista

TM-84-DMX 23-02-06 14:58

Mie imi zice una zilele astea...\"Stii,m-am combinat cu unu'(pasarica are doar 16ani) :roll: \"la care eu ii zic\"na fain,si cum e baiatul\"...la care tipa\"pai e ok,are Audi A6\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d ***! :evil:

Mustang 23-02-06 15:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Mie imi zice una zilele astea...\"Stii,m-am combinat cu unu'(pasarica are doar 16ani) :roll: \"la care eu ii zic\"na fain,si cum e baiatul\"...la care tipa\"pai e ok,are Audi A6\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d ! :evil:

stii ce le fac eu astora ???
le dau impresia ca am cea mai tare masina ... nu o las sa o vada...
ii promit ca daca ... face ce vreau eu o seara...o plimb cu masina aia tare rau :lol: :lol: :lol:

bineinteles ca ... NOT !!! :lol: :lol: a doua zi nu o mai cunosc :lol: :lol:

EvLSant0S 23-02-06 16:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d ! :evil:

VAI DECI FOARTE TARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

s-a terminat ! mai bine de atat nu se putea ! tare ! mersi ca ne-ai impartasit !

GolfuletzS 23-02-06 17:00

daca avea un renault ceva... ce zicea \" tipe e cam naspa are un reanult \" =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

B|shOp-VR6 23-02-06 23:25

Si ce folos, daca are doar 16 ani :lol: :lol:

Psycho 23-02-06 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"

acuma depinde la 16 ani o suge prin batista .. metaforic vorbind .. sau ... chiar lucreaza pentru motorina la A6`le ala ...

Abyway .. Pewla are alt gust intr`un BMW ?

needBrain 24-02-06 00:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
daca avea un renault ceva... ce zicea \" tipe e cam naspa are un reanult \" =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce mah,te simti cu musca pe caciula? :lol: :lol: :lol: :lol:

Mustang 24-02-06 09:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"

acuma depinde la 16 ani o suge prin batista .. metaforic vorbind .. sau ... chiar lucreaza pentru motorina la A6`le ala ...

Abyway .. Pewla are alt gust intr`un BMW ?

las-o pe materialista sa iti zica asta :lol: :lol:

GolfuletzS 24-02-06 18:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"

ce mah,te simti cu musca pe caciula? :lol: :lol: :lol: :lol:

nu ma :D dc ? :D ca am reanult nu ma simt :P ..... :D

la tine cu seatu cum zic ?

Andrei_NSL 24-02-06 18:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai si te mira ca e materialista???
frateeeee,in ziua de azi sa te miri daca dai de una care NU e materialista

Sunt fericit...chiar ma mir k am putut gasi o fata care nu e materialista ... si chiar e ...e testata verificata ... am trecut prin multe cu ea ... mi`am zis asa : pe fata asta nu o mai las :lol: :lol: .... la cei 16 ani jumate ..am avut fete din primele 2 categorii ... dar le`am dat shpitz fiindca nu imi place sa ma complic !... :wink: dak fata e materialista...foloseste`te de ea si dai SHPITZ ...asta merita ! :D

RA_2fast4u 24-02-06 18:30

curve

EvLSant0S 24-02-06 20:16

amin my brother ! curvex, multe :) rau

valib 24-02-06 20:30

o 'fosta prietena' din oradea....si-a gasit un italian de 40si ceva de ani :shock:

ma ia pe mine...ca o duce maine la cumparatori, si ca o sa il stoarca de bani.
mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea...
raspunsul?
se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc.

8) :lol: :shock:

GolfuletzS 24-02-06 20:32

deci foarte tare :D ......

vezi cum te scoti si tu cu bani :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 13:38.

- Copyright 2026 4Tuning