![]() |
pai si te mira ca e materialista???
frateeeee,in ziua de azi sa te miri daca dai de una care NU e materialista |
Mie imi zice una zilele astea...\"Stii,m-am combinat cu unu'(pasarica are doar 16ani) :roll: \"la care eu ii zic\"na fain,si cum e baiatul\"...la care tipa\"pai e ok,are Audi A6\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce era sa mai zic?!?! Prin propozitia aia mie unul ,mi-a spus totul depsre ea si caracterul ei d ***! :evil: |
Re:
Quote:
le dau impresia ca am cea mai tare masina ... nu o las sa o vada... ii promit ca daca ... face ce vreau eu o seara...o plimb cu masina aia tare rau :lol: :lol: :lol: bineinteles ca ... NOT !!! :lol: :lol: a doua zi nu o mai cunosc :lol: :lol: |
Re:
Quote:
s-a terminat ! mai bine de atat nu se putea ! tare ! mersi ca ne-ai impartasit ! |
daca avea un renault ceva... ce zicea \" tipe e cam naspa are un reanult \" =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Si ce folos, daca are doar 16 ani :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Abyway .. Pewla are alt gust intr`un BMW ? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu ma :D dc ? :D ca am reanult nu ma simt :P ..... :D la tine cu seatu cum zic ? |
Re:
Quote:
|
curve
|
amin my brother ! curvex, multe :) rau
|
o 'fosta prietena' din oradea....si-a gasit un italian de 40si ceva de ani :shock:
ma ia pe mine...ca o duce maine la cumparatori, si ca o sa il stoarca de bani. mai in gluma...mai in serios...o intreb daca ma rezolva cu niste bani de la italian...ca imi trebuie sa iau un apartament sa ma mut in oradea... raspunsul? se rezolva, ca are de unde. oricum e prost ca noaptea, si ii place de mine. Saptamana trecuta i-am zis ca imi place un lant de aur de 250grame...si mi l-a cumparat pe loc. 8) :lol: :shock: |
deci foarte tare :D ......
vezi cum te scoti si tu cu bani :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning