![]() |
Re: Audi TTR8 - Un TT desprins din "I, Robot" si cu influente de R8
hmm,ce lume.................
merge |
eu zic ca este o masina dragutza, dar eu au facut aceasta masina mai mult pt un film, daka te uiti atent la botul masini iti poti inchipui un chip de robot, nu e pt strada, daka nu va place macar taceti
|
hmm.. este o masina.care naste controverse..:D..nu-mi place la nebunie dar..este relativ ok..iar mie bara fata imi place..nu stiu de ce..dar ma atrage
|
sa o vada in realitate sa vezi cum sar toti
|
galbenu in general imi provoaca neplaceri.. dar nu arata ff rau..
masina in sine e foarte frumoasa si nu e deloc kitch.. e chiar prea bine facuta.. putea sa ne arate si cateva poze cu suspensiile ridicate.. cred ca dadea mai bine.. nu era asa SF...interiorul misto.. dar puteau sa schimbe si ceasurile.. si grila fata poate mai mica.. comentariile negative sunt de +1.. parerea mea.. |
urata rau...sincer
|
mie mi se pare tare masina... chiar nu imi place tt-ul de fabrica cum arata... asta e total altceva,chiar daca are elemente de r8 nu este exagerata...
|
spaniolii astia au o boala cu suspensia pneumatica,nu inteleg care-i smecheria cu asa ceva,mare lucru,coboara si urca,vai cat de funny.......cat despre kit-urile exterioare de la ei,foarte extravagante,e si o emisiune pe un post tv,tuning mania,ceva de genul si arata acolo tuning-urile spaniole....ciudate rau de tot
|
Fata e cam urata, in rest arata foarte bine !
|
Parerea mea e ca si tuningul are gusturi diferite ... omul si a tunat mashina dupa bunul gust :) Oricum nu sunt fanul acestui TT dar e frumos nu am ce zice ;)
|
Quote:
Concluzie: pacat de interior... |
Mie imi place cum arata, cu toate ca nu mi-as dori asa ceva, arata ok, e interesanta, e foarte diferita, dar nu mi se pare kitch, doar jantele cred ca nu prea se potrivesc, iar suspensia trebuia ridicata un pic ptr. sedinta foto.
PS: II trebuie un eleron neaparat la spatele ala, numa ca ar strica tot aspectul... |
1 Attachment(s)
Daca tema masinii a fost I Robot, atunci pot spune ca le-a iesit, dar nu seamana cu masina din film, interiorul arata super bine...este o masina de expozitie, nu o sa o vezi pe strada.
|
1 Attachment(s)
si o alta imagine cu masina din film
|
nu stiu ce sa zic. a fost depusa multa munca, asta se vede dar nu prea ma incanta exteriorul. cat despre interior e nemaipomenit. asa ca per total a trecut clasa cu 5.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning