Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Discutii intre baietii si fetele de pe forum.... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1338-discutii-baietii-fetele-forum.html)

n0namee 12-07-04 10:43

bah copii ... naivi mai sunteti mah. la o femeie (a se citi fetita, fata, femeie) normala nu trebuie sa ai nu stiu ce averi mah. trebuie sa ai papagal si sa fii cat mai natural. asta fara nici o vrajala. daca vrei sa te dai la curve ... problema ta ... aia cu bani rezolvi fara nici o problema.

eu am ca exemplu un prieten care e obsedat de chestia cu sexu. si a combinat pana acum ... cu sex cu tot ... 430 de femei. are jurnal cu ele. cu poze and stuff. si credeti-ma ca tipu nu are nimic deosebit si nici macar nu are masina. se plimba cu o bitigla!

SpeedeR 12-07-04 22:11

asta ziceam si eu... nu conteaza banii...

ma rog, dak unii sunt mai timizi asa, incep sa creada k dak ai bani te faci mai bine observat si vin fetele la tine .... nu e asa!!!

EvLSant0S 15-07-04 02:16

cum puteti sa ziceti ca nu... :) o tipa de 20 de ani superba ce dreaq vede la un Boshorog de 60 de ani .. , un sl 500 ditai vila la fel si piscina..

so.. :) cepoate ea sa vada ea la un mosh din ala ... :) , si aluia la fel ii convine.. se simte si el bine la sf. de viatza... decat sa lase toti banii moshtenire la copii care or sa se certe pe ei :) mai cheltuie si el putzin .. :)

aicad 15-07-04 13:07

din experientza va spun ca pt. o fata conteaza f mult atitudinea pe care o ai si impresiile pe care le lasi prietenilor ei :) tot ce pot sa zic este ca uneori banii te ajuta sa ai o anumita atitudine...

Diutza_1510 15-07-04 17:47

Fapte rele.. ziceam si eu asa... ma gandeam k vb asa frumos despre fete...
Credeti voi k numai d-alea care umbla dupa bani mai exista? inseamna k nu stiti sa cautati... sau vreti sa va gaseasca femeia potrivita pe voi?

Diutza_1510 15-07-04 17:50

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
te cheama lidia ,nuh?! :D

SpeedeR: Diutza nu-ti zice nimik? Diutza=Andreea

n0namee 15-07-04 18:50

Santos ... alea care se uita dupa bosorogi de 60 de ani sunt curve. hai totusi sa facem o distinctie. eu ma refeream la femei cand ziceam ca nu conteaza bani. si acum sa fim seriosi ... chiar si la alea care is profitoare le poti combina. trebuie sa fii un pic mai smecher ca ele.

aicad 15-07-04 22:22

like i said itz all in the atitude!

si inca ceva: Life is a number's game: The more NOs you get the closer to the one that says YES you are! (sper sa fie corecta topica in fraza asta)

SpeedeR 15-07-04 22:37

aicad: sa mor de am inteles ce ai vrut sa zici...

diutza: sorry! am o prietena p care o ckeama lidia si i se mai zice diutza :D

BogdanSHA 16-07-04 01:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
din experientza va spun ca pt. o fata conteaza f mult atitudinea pe care o ai si impresiile pe care le lasi prietenilor ei :) tot ce pot sa zic este ca uneori banii te ajuta sa ai o anumita atitudine...

Bai sa stii k asa e: de multe ori banii te-ajuta sa ai o anumita atitudine pe care altfel n-ai avea-o. Acea atitudine de siguranta de sine...conteaza mult...sadly...

EvLSant0S 16-07-04 10:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
aicad: sa mor de am inteles ce ai vrut sa zici...

diutza: sorry! am o prietena p care o ckeama lidia si i se mai zice diutza :D

cu cat primesti mai multe \"nu\"-uri ... cu atat esti mai aproape de cea care va zice DA... or sumthin` like that

aicad 16-07-04 17:45

Exact si e valabil in orice situatie!
Cu cat esti refuzat mai des cu atat esti mai aprope de a fi acceptat, cu o singura conditie sa nu insisti prea mult aspura unie singure persoane/obiect etc..

IS 18 BOG 16-07-04 20:59

vrajeli
daca ai incercat de 3 ori si raspunsul e nu finish.....

IS 18 BOG 16-07-04 21:01

e mai nasol cand tii in tine si cand iti petreci cu ea mult timp si nu ai tupeu sa-i zici ...... asta e nasol tare .......

sau iti fie si teama de ce va zice lumea de ea .... deci sunt multe ... dar tre sa faci ce-ti dicteaza inima .....
si mai ziceau unii ca nu am pic de romantism .....
nu ?

BogdanCMS 17-07-04 00:11

Acuma, hai sa fim seriosi, or cauta fetele si altceva in afara de bani, dar sa nu-mi spuneti mie, fetelor, ca v-ati combina cu vreun sarac care de-abia daca are bani de-o cola...E si normal sa preferati un barbat mai cu stare acolo, asta inspira si siguranta...insa deja alea care se cupleaza cu vreun \"impresar\" doar de dragul SL-ului si a pozelor cu Benjamin Franklin care le are in portofel sunt deja panarame pe care, eu personal, nici nu le bag in seama...

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning