![]() |
Re: tuning audio pe DACIA 1410?!
Primul lucru ar trebui sa pregatesti caroseria sa suporte vibratiile alea si dupa sa bagi bani in sunet.
|
10 Attachment(s)
sistemul va fi compus din:
H.U. : dvd pioneer avic x3 II amplificator boxe fata :Rockford Fosgate amplificator subwoofer: ALPINE subwoofer :JBL Boxe fata ALPINE sau DLS Boxe spate Focal sau Hertz nu va fi un sisitem de putere mare, voi avea 50-80 w rms pe boxele fata, 100-120 w rms pe boxele spate si 4-600 w rms pe subwoofer. A inceput distractia, am reusit sa o cablez, sa`i trag RCA`urile si i`am schimbat volanul :) Primul amplificator deja mi`a ajuns :peace: poze cu amplificatorul si crossover`ele pentru boxele fata :chainsaw: |
9 Attachment(s)
Bineinteles ca voi antifona porbagajul si am sa incerc un sistem activ pe trei caii.
Am mare nevoie de un procesor de sunet sau de un crossover activ, daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator (preferabil second) in seara asta vin catre Bucuresti si maine voi sta acolo. pozele cu boxele fata si navigatia :D |
La cum arata masina, sa ma anunti cand iti cade cate ceva(o usa , geam ).Spor la treaba, imi plac chederele tale :D.
|
imi place mult HU-ul, smecher rau...cat te-a costat?
banuiesc ca masina o vei tine in curte nu?... |
Quote:
raspuns pentru Ingerasul99 : sincer putin imi pasa de cum arata masina!:lalala: Am sa fac putini km cu ea si asta numai cand sunt sub influenta alchool`ului:drunk: |
Quote:
|
Sa ne anunti cand iesi pe strazi sa ne ascundem masinile!
Chiar tre sa te lauzi ca ai bagat 90 mil in hu si amplificator?castigi ceva?mai bine taci si faci treaba , e cel mai bine asa. |
daca tot esti dispus sa arunci banii asa, trebuia sa iei o masina in care sa sune bine toate astea , tocmai in dacie :(
|
Cu 90 de milioane imi faceam un look la masina unicat:))
|
Quote:
aleyx_oltcit:"daca tot esti dispus sa arunci banii asa, trebuia sa iei o masina in care sa sune bine toate astea , tocmai in dacie " raspuns: asta e farmecul !!! iar in caz ca nu se aude bine schimb masina. |
nu ti-am zis cu rautate ,ideea e ca ai bagat multi bani si sa iasa ceva frumos :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am reusit sa montez boxele pe usile din fata, am tras alimentariile si m`am apucat de insonorizat (nu mi`a ajuns materialul :oops:). poze calde:
|
Cablul de 12v pt statie , ramane asa tras pe langa usa sa se vada? Daca tot esti la partea cu instalatul boxe si insonorizant , ascunde cablurile bine.
Ti-ai pus siguranta pe 12v? Eu nu am reusit sa gasesc gaura din stanga prin care ai bagat 12v ciudat. Numarul nu va zdrangani? sau ai pregatit o metoda buna si pt el? A si inca ceva, insonizeaza si usile se va auzi altfel muzica ';). Spor la treaba. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning