![]() |
Re: Modificări custom DEJ
2 Attachment(s)
Salut, am de reparat o bara fata, ar fi bine cu factura...daca nu e ok si asa, totodata as vrea sa-mi fac bara spate noua, praguri, evazari, vreau te rog un pret aproximativ, timp de livrare si cat timp mai lucrezi de acum incolo(in sensul ca multi nu lucreaza iarna). As avea nevoie si de facturi.......
Atasez poza cu bara fata rupta, e originala din plastic |
Quote:
|
salut, un eleron de golf 4 poti face , daca da zi mi si mie cat ma costa, ms
|
salut pt un trabant ma intereseaza bara fata/spate Spider,praguri Batman si un eleron Cat din aluminiu ...cand sa ti aduk masina si pleoape/mustati far/masca si eventual un festiit la tat cotezu?
|
Re:
salut,as vrea sa stiu daca anuntul tau mai e valabil!daca mai e ma intereseaza niste prelungiri si alte acarete pt octavia.uite asta e nr.meu 0747630982 sau lasa mi un mail.ms
|
Re:
Quote:
|
Salut ! as vrea sa pun pe un e39 un kit fata spate si praguri.............daca ai timp
|
salut ptr o super nova un spoiler fata m ar interesa
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa si niste date de contact :D as vrea sa te intreb cateva lucruri si sa`ti arat cateva modele daca ma poti ajuta... ms mult...
P.S: imi poti lasa un p.m cu id`ul tau |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Varianta cu barile din dezmembrari e cea mai buna ca asa ma pot folosi de masina.Un scor si niste date de contact pe P.M. nu ma arde repede repede cu lucrarea dupa Pasti e ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning