Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Modificări custom DEJ (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/133460-modificari-custom-dej.html)

Antilles 13-09-09 08:27

Re: Modificări custom DEJ

2 Attachment(s)
Salut, am de reparat o bara fata, ar fi bine cu factura...daca nu e ok si asa, totodata as vrea sa-mi fac bara spate noua, praguri, evazari, vreau te rog un pret aproximativ, timp de livrare si cat timp mai lucrezi de acum incolo(in sensul ca multi nu lucreaza iarna). As avea nevoie si de facturi.......

Atasez poza cu bara fata rupta, e originala din plastic

CJ-98-BAD 15-09-09 07:58

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 2634545)
Salut, am de reparat o bara fata, ar fi bine cu factura...daca nu e ok si asa, totodata as vrea sa-mi fac bara spate noua, praguri, evazari, vreau te rog un pret aproximativ, timp de livrare si cat timp mai lucrezi de acum incolo(in sensul ca multi nu lucreaza iarna). As avea nevoie si de facturi.......

Atasez poza cu bara fata rupta, e originala din plastic

Reparatia barei nu ar trebui sa te coste mai mult de 100 ron. Iar referitor la praguri trebuie sa ne intalnim sau sa imi trimiti o poza cam cu ce ai vrea sa iti fac. Evazari nu mai am cum sa iti fac anul asta din pacate, pt ca lucrez numai in weekend si pana vine iarna mai este numai un pic si nu cred ca reusesc sa imi termin celelalte lucrari care le-am luat pana acum. Aceasi treaba si pt bara spate. Eu mai lucrez cam pana la sfr lui octombrie.

86DRN 23-09-09 12:32

salut, un eleron de golf 4 poti face , daca da zi mi si mie cat ma costa, ms

ALEX_Agressor 16-11-09 19:02

salut pt un trabant ma intereseaza bara fata/spate Spider,praguri Batman si un eleron Cat din aluminiu ...cand sa ti aduk masina si pleoape/mustati far/masca si eventual un festiit la tat cotezu?

bbo87 04-02-10 11:10

Re:

salut,as vrea sa stiu daca anuntul tau mai e valabil!daca mai e ma intereseaza niste prelungiri si alte acarete pt octavia.uite asta e nr.meu 0747630982 sau lasa mi un mail.ms

CJ-98-BAD 04-02-10 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by bbo87 (Post 3049210)
salut,as vrea sa stiu daca anuntul tau mai e valabil!daca mai e ma intereseaza niste prelungiri si alte acarete pt octavia.uite asta e nr.meu 0747630982 sau lasa mi un mail.ms

Anuntul este valabil. Te voi suna dupa masa ca sa imi spui mai exact ce vrei sa iti fac la masina.

SILVIU POP 12-02-10 20:27

Salut ! as vrea sa pun pe un e39 un kit fata spate si praguri.............daca ai timp

mafiozzo 14-02-10 15:03

salut ptr o super nova un spoiler fata m ar interesa

CJ-98-BAD 15-02-10 09:55

Quote:

Originally Posted by SILVIU POP (Post 3079569)
Salut ! as vrea sa pun pe un e39 un kit fata spate si praguri.............daca ai timp

Arata-mi ceva poze cu ce ai vrea sa iti fac. Eu incep sa lucrez abia de prin martie. Daca poti astepta e ok. ca idee pot sa iti fac un kit de mtech2, sau alceva dupa poza

CJ-98-BAD 15-02-10 09:57

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 3085119)
salut ptr o super nova un spoiler fata m ar interesa

se poate face. am si matrita, deci ar insemna ca il termin intr-o zi. pret 250 ron daca iti fac tot spoilerul, sau 150 ron daca itt prelungesc tit spoilerul tau. vezi model in prima pagina solenza rosie

o`neal 16-02-10 15:23

lasa si niste date de contact :D as vrea sa te intreb cateva lucruri si sa`ti arat cateva modele daca ma poti ajuta... ms mult...

P.S: imi poti lasa un p.m cu id`ul tau

CJ-98-BAD 16-02-10 20:24

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3092118)
lasa si niste date de contact :D as vrea sa te intreb cateva lucruri si sa`ti arat cateva modele daca ma poti ajuta... ms mult...

P.S: imi poti lasa un p.m cu id`ul tau

Ti-am raspuns pe privat. Ar fi mai indicat sa ma cauti telefonic sau pe mess dupa 20.00 seara

SILVIU POP 21-02-10 09:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CJ-98-BAD (Post 3087514)
Arata-mi ceva poze cu ce ai vrea sa iti fac. Eu incep sa lucrez abia de prin martie. Daca poti astepta e ok. ca idee pot sa iti fac un kit de mtech2, sau alceva dupa poza

asa ceva as vrea .daca se poate

CJ-98-BAD 23-02-10 08:13

Quote:

Originally Posted by SILVIU POP (Post 3107964)
asa ceva as vrea .daca se poate

Se poate face, dar abia de prin aprilie, pt ca deja am luat cateva lucrari si dupa cum am zis eu lucrez doar din martie incolo. Si daca ai rabdare dupa mine, am nevoie de spoilerul tau fata si spate, sau ar fi mai indicat daca ai gasi la dezmambrari lovite sau rupte, etc.

SILVIU POP 24-02-10 19:25

Varianta cu barile din dezmembrari e cea mai buna ca asa ma pot folosi de masina.Un scor si niste date de contact pe P.M. nu ma arde repede repede cu lucrarea dupa Pasti e ok

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning