![]() |
Re: Bugatti pregateste un nou model
1 Attachment(s)
Noul Bugatti se va numi Bordeaux
Salonul Auto de la Frankfurt se apropie cu pasi repezi, iar lucrurile au inceput sa o ia razna. Unul din marii constructori care se asteapta sa aduca ceva nou este Bugatti. Marca detinuta de Grupul Volkswagen sarbatoreste anul acesta centenarul, prilej numai bun pentru a lansa un nou model. Conform britanicilor de la Auto Express, noul model Bugatti se va numi Bordeaux si va fi un hypercar cu patru locuri si o caroserie in stil shooting brake. Sub capota se pare ca vom gasi acelasi motor ca si pe Veyron, un W16 quad turbo de 8.0 litri ce dezvolta 1.001 cai putere si 1.250 Nm. Ca performante, se estimeaza un 0 - 60 mph in doar 3.0 secunde si o viteza maxima de aproximativ 250 mph, Bugatti Bordeaux fiind astfel cel mai rapid model cu patru locuri din lume. |
oook...cifrele arata bine, dar sa vedem cum va arata modelul :-P
|
da nici un tease nimic cu masina :D?
|
asteptam poze oficial sau detalii !
|
Bordeaux?
Ce nume nasol. Ok, in rest dupa cum am zis 4 door si o gramada de cai. Ce mi-ar fii placut sa fie un motor ... unpicut mai mare. :rolleyes2 |
o sa rupa tot
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O noua imagine cu Bugatti Bordeaux
O a doua imagine cu viitorul super sedan Bugatti Bordeaux a scapat astazi pe internet si, asemeni primului teaser, ne prezinta partea din spate a noului model. Lasand la o parte amplasarea stopurilor, Bugatti Bordeaux ne va surprinde si cu sistemul de evacuare, care va beneficia de nu mai putin de 8 (opt!) tobe de esapament. De asemenea, se asteapta ca si W16-le de 8.0 litri si 1.001 cai putere sa isi faca aparitia pe noul model, rezultand astfel cel mai rapid si puternic sedan care a existat vreodata. Greutatea mai mare ca la Veyron va duce la scaderea performantelor (se estimeaza un 3.0 secunde pentru 0 - 60 mph si o viteza maxima de 250 mph) insa ce conteaza atunci cand mai ai alti trei prieteni cu tine? |
Suna bine , cei de la VW sunt foarte hotarati sa faca furori . De vandut cred ca se va vinde ca painea calda , chiar mi-e teama ca nu va ajunge la toti doritorii :D . Stopurile arata bine dar eu sper sa se razgandeasca in ultimul moment in privinta celor opt tevi de esapament , mi se pare de prost gust chestia asta ; posibil sa ma insel si sa arate chiar bine cand va fi gata cu cele opt tevi , dar ma indoiesc ca va fi asa.
|
Eww, arata asa de cheap, dupa Bentley tehno-megalomania celor de la VW, mai face praf si spiritul Bugatti, pacat.
|
sper sa nu aibe chiar 8 tevi de esapament :| ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning