![]() |
Re: Faruri negre
Quote:
La Corsa geamul este transparent (sau foarte putin inegrit ,daca il dai jos de pe stop nu o sa para deloc negru ) , lumina trecand fara probleme , insa la tine nu prea sta treaba asa de bine ,mai ales daca ai "spreiat" pana la refuz. Nu exista omologare pentru asa ceva. Poti sa dai un singur strat sau poti sa dai un spray intreg pe un singur stop,chestia asta variaza foarte mult.Prietenul tau a avut noroc de politisti buni. |
7 Attachment(s)
mi-am facut singur farurirle negre si stopurile rosii.. nici o pb pana acum.. si dak ar fi.. masinile americane(infiniti.. stopuri rosii din fabrica... sau colt-ul.. faruri negre din fabrica) ..:P deci... think about it.. ORICUM.. militianu dak vrea "sa te faca" te face cum vrea... dak n-ai pile sau nu esti cat de cat tare-n clantza ;))
look here... pt detalii despre.. materiale.. mod de lucru.. astept pm :-P bft |
3 Attachment(s)
eu am pus folie ( mediu black) pe stopuri, faruri, proiectoare, semnalizari , ma mai gandesc la oglinzi =)) . calc`o frate :D
|
Daca cititi mai ok codul rutier veti vedea ca scrie...."este interzisa aplicarea de folii sau tratamente chimice ,farurilor sau stopurilor, care SA ESTOMPEZE VIZIBILITATEA LOR. Acuma depinde cat de negre ti le faci, ca daca esti idiot si ti le faci negre ca zmoala, normal ca nu se mai vede nimi prin ele.Dar daca ti le faci o doar fumurii, nu negre, respecti culorile becurilor (galben pt semnalizare , rosu pt stop....etc etc) si se vad bine prin ele, nu e nici o problema.Si sa nu \uitam ca au aparut pe piata becuri cu leduri smd, care au si cate 80 - 90 de smd-uri pe cate un bec si care se vad muult mai puternic decat un bec obisnuit, deci sunt vizibile, respecti culorile....nu ar trebui sa fie vreo problema
|
@dumy_walker - cum ai dezlipit sticla de la far? doar cu cutteru sau ai folosit si vreun foen sa incalzesti zona?
|
pfff.. la mine ft ft greu a mers.. ca are faru formele ciudate..:) oricum, cu cutter si surubelnita subtire.. si muuuuuuuuulta rabdare..
a stat masina in soare cateva ore... si pe urma m-am apucat.... centimetru cu centimetru... orkm dak e vorba de logan din cate vad.. ar trebui sa fie mai usor, ca nu are atat de multe curburi cum are al meu. dupa ce desfaci.. stii ce e de facut(procesul).. si la final.. baga mastik fara economie.. sa sigilezi faru bine la loc. ca pe urma se abureste dak prinde aer... si strica toata munca... |
bai vecine scrie in natia masii de treaba in limba romaneste,barem de la tine ma astept sa stii a scrie corect!
farurile moderne nu ar trebui sa se abureasca,fiindca au aerisitoare(mici gauri in partea de jos,dar si pe sus) ;) oricum.si daca e vorba de o masina veche,atata timp cat farul se asambleaza la caldura( direct la soare,sau intr-o camera incalzita bine) nu ar trebui sa apara probleme,la toate farurile care mi-au iesit din maini nu s-a aburit nici un geam,toate fiind lipite "indoor" la temperatura camerei ;) folositi mastic si nu silicon,poate doar silicon special pentru parbrize auto sa mearga,restul au acid acetic si asta se evapora cateva zile dupa ce este aplicat,si se depune pe geam facand mici broboane |
Quote:
|
merci frumos Dumy pt raspuns!
|
... Pot sa-mi fac singur interiorul farului negru? sau este mai indicat sa le cumpar gata facute ?
|
nu afecteaza lumina ? adica o sa vad la fel de bine cu farurile ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning