Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Renault (https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault.html)
-   -   BARA MEGANE RS 2.1 CARZONESPECIALS (https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault/133422-bara-megane-rs-2-1-carzonespecials.html)

Cristiansen09 17-08-09 05:51

Re: BARA MEGANE RS 2.1 CARZONESPECIALS

Cum nu se potriveste la varianta cu facelift? A mea este din 2006 luna octombrie, are facelift. Esti sigur ca nu merge? Daca nu se potriveste m am agitat degeaba.

soleiron 17-08-09 08:37

Cristiansen09 ,eu ti-am zis ca e modelul normal de megane 2 .Exista o varianta ca sa se potriveasca ...sa-ti pui faruri normale de megane 2 (NU FACELIFT) si atunci se potriveste tot !

PS:Eu cred ca am explicat destul de ok cum stau lucrurile !

Cristiansen09 17-08-09 20:04

In ultimele mesaje am inteles ca se potriveste doar pe megane 2 fara facelift. Din acest motiv am spus ca e pretul cam mare, dar vroiam sa fac un compromis chiar daca era modelul era cel vechi o vroiam. Daca s ar fi potrivit pe masina mea o luam, dar nu am de gand sa schimb farurile pt ca sunt cele cu lupa, am si xenon pe ele iar efortul financiar e prea mare si nu mi permit. Mersi, oricum imi pare rau pentru incurcatura creata, eram convins ca se potriveste pe orice tip de megane si de mult cautam asa ceva, pt ca in service modelul nou mi au spus ca e cu vopsit aproximativ 1500 lei, eu ziceam ca fac o smecherie sa ies mai ieftin dar nu mi a iesit.

soleiron 20-08-09 13:22

Wow ! ce pret bun 1500=357 euro ...cu tot cu vopist ??? wow asta e mega ocazie 8) Sincer peste tot unde am intrebat la reprezentante ..si la ARAD..si la TM...sub 2000 ron nu gaseam...si banuiesc ca primesti si grilele ...wow ! Bafta !:shock:

marius75 03-11-09 12:58

un pret pentru grila de jos.

Cristiansen09 22-11-09 18:29

Ai un up de la mine. Bafta.

soleiron 10-05-10 22:13

Re: ELERON MEGANE 2 SPORT 2.1 CARZONESPECIALS

BUna seara .Vand Eleronul de pe Hayon la un mega pret 100 de euro .Cine este interesat poate sa intre pe ID-soleiron si va arat si cateva filmulete cu el .Tin sa mentionez ca eleronul EVO 2 RS este intact si merita vazut .Pret de catalog 299 euro + tva.Eu il dau la 100 euro+transportul cca 20 ron.

PS: bara fata nu o mai am ,am vandut-o ,iar acum eleronul este la OCAZIE.Astept sa mai vb ,iar eleronul l-am cumparat de la o firma foarte cunoscuta din GERMANIA. CARZONESPECIALS.com .Intrati sa vedeti pretul,in caz ca nu sunt credibil:):D

soleiron 10-05-10 22:15

Re: ELERON MEGANE 2 SPORT CARZONESPECIALS

BUna seara .Vand Eleronul de pe Hayon la un mega pret 100 de euro .Cine este interesat poate sa intre pe ID-soleiron si va arat si cateva filmulete cu el .Tin sa mentionez ca eleronul EVO 2 RS este intact si merita vazut .Pret de catalog 299 euro + tva.Eu il dau la 100 euro+transportul cca 20 ron.

PS: bara fata nu o mai am ,am vandut-o ,iar acum eleronul este la OCAZIE.Astept sa mai vb ,iar eleronul l-am cumparat de la o firma foarte cunoscuta din GERMANIA. CARZONESPECIALS.com .Intrati sa vedeti pretul,in caz ca nu sunt credibil:):D

TudorCoxx 01-01-16 07:44

Poate daca mai este/vede cineva pe forum. Caut de ceva timp o bara de rs pentru un 1,5 dCi faza 1.

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning