![]() |
Re: Masina mea Tico
pacat ca ticolinoul care facea ravagii in vest a ajuns praf:(....ce mai e cu el?ce se mai aude nou?
|
Masina i-am dato lu unu..nu stiu ce o mai facut cu ea ..
|
http://www.1tuning.ro/masini_tunate/...html?pic=32322 pt cei care vor sa stie cum arata masina acum :)))))
|
varza , praf...pacat de ea...
|
si inca in pozele astea arata mai bine...dar acu e vopsita cred ca cu pensula..nici macar dvdu nu il mai are,un prag da unu nu :)) evalizara din spate e tabla rupta in 10 parti...pana si pe chedere e vopsea..ce sa zic imi pare rau de ea am vruto inapoi dar imi cere 1000 de euro si nici macar talon numai are..
|
e din nou la mine :oops: o ramas fara talon..
acum trebe so fac normala sa trec de rar si dupa o sa fie simpla joasa...cu tobe si jante si atat ! |
5 Attachment(s)
asa arata acu....maine ma apuc de el...nici pozitia nu merge...are mai multe dar il fac..;)
|
Quote:
|
Quote:
ce vreau sa ii fac: so indrept toata so vopsesc negru mat so las in jos niste distantiere.. si atat intrebare: lu asta ia luat talonu..numai are dovada nimic, eu daca vreau acu sa il fac negru pot sa omologhez cat timp talonu e la ei ? talonu e la politie e alba in talon eu vreau so fac neagra si so omologhez .. |
Si in ce iti trec astia de la RAR prietene culoarea cea noua, in palma...?! Cand te duci la ei nu iti trebuie si tie actele masini...ce crezi? Eu zic sa iti rezolvi probleme la politie, dupa care sa pui masina la punct d.p.d.v .tehnic pentru ca la cum arata sigur are probleme grave si deabia dupa sa te gandesti la modificari! E doar un sfat! Ar fi bine sa il urmezi!;)
|
tocmai am intrebat daca se poate, nu stiam...si stai linistit ca o pun la punct nu am luato sa imi bat joc de ea..
|
mai omule din ce vad in poza tico`ul asta nu o sa se mai poata numii vreodata "masina" e praf, pacat
totusi nu inteleg cum poate cineva sa-si bata joc in asemenea hal de o masina/. |
pai ii dau tot jos de pe el ...si pun stock..usile de pe stanga ..aripile bara fata bara spate .. asta e.. e prima mea masina si nu pot so mai dau nu stiu imi place mie de ea.. dar aia nu inseamna co las asa cum o vezi in pozele astea... masina o refac am mai spus !
|
2 Attachment(s)
pana acum am...
cumpar aripi, bara fata ,bara spate , usa stanga fata ,stopuri si far stanga |
asta e bine... ce-i drept, masina arata cam trist, dar daca ai zis ca vrei sa o faci, e de bine :D sa ne zici cand mai faci una alta pe la ea, si spor la treaba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning