![]() |
Re: pareri fluier toba
Recomand pt aceste fluiere si un colant Nike pe luneta, pe portiere mana iesita prin tabla , aripi fata neaparat bile e foc, zaruri la oglinda pe capota 3 prize de aer puse la misto si ceva aceesorii pe porbagaj....GTI , Turbo , 16V, M , Intercooler, si binenteles numele propietarului din litere cromate. In rest multa sanatate !!!
|
Quote:
|
e buna chestia daca vrei sa impresionezi ceva gagici, dar dupa aprerea mea e o mare prostie.Daca vrei tot tacamul pune-ti si un sticker cu nike cum zicea colegu e mai sus si niste capace dalea cu spinnere.
|
incercati sa trageti aer in piept si sa va calmati. specific noua, romanilor, este mult mai usor sa facem caterinca decat sa spunem un lucru bun si interesant, strict la subiect.
repet : fluierul l am dat jos de pe masina a3a zi, a fost doar un moft. |
da, da :)8)
|
sal eu am pus turbo whistler cu diam 44-55 pe un jaf de daewoo nubira 1.6 mi se auzea motoru mai urat ca un olcit acuma la peste 1500 rpm se aude tare rau da eu am toba mica rau mie sa numi bubuie motoru
|
salut, acelasi efect, poate mai usor sesizail se poate obtine prin introducerea in finala a unei fasii de platband de 10/12 cm cu 5,6 gauri in acea fasie. in fc de marimea gaurilor fluieratul difera ...mai mici se aude mai subtire, mai mari ,mai gros. e mai compicat dar printr_o combinatie de gauri se obtine un fasait ceva de genul unei butelii dar e mai greu de realizat.
|
meserie :)
|
eu am avut asa ceva ... am luat de aici www.faketurbo.webs.com ... dar l-am dat jos si mi-am pus in schimb un filtru de aer sport
|
Quote:
|
Quote:
|
O statueta mica - fecioara maria pe capota are acelasi efect. 3D.
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt curios si eu cum arata un om stilat care isi pune mizerie dinasta la toba :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning